Sådan holder du en sjov polterabend for din ven eller veninde

Det er noget ganske særligt, når to mennesker beslutter sig for at blive gift. Det er også noget, som hurtigt kan kræve meget planlægning og tid, så derfor er det dit job som brudepige eller bestman at sørge for, at polterabenden som et minimum bliver stressfri og sjov. Læs her hvordan.

 

Få styr på alt det praktiske i god tid

Det kan være noget så frustrerende, når vi gerne vil lave en hel masse, men ender med at få det gjort i sidste øjeblik. Det resulterer nemlig i, at meget af det praktiske, men vigtige bliver glemt undervejs. 

For at undgå, at du glemmer nogle af de vigtigste elementer, så sørg for at være ude i god tid. Her kan du f.eks. finde ud af, hvad I skal lave, hvem der skal med, og hvor I skal være henne.

 Lej en cocktailbar er også et af de elementer du bør overveje, da det er meget federe at have en bar og bartendere, end selv at skulle finde lidt kedelige sprutflasker, som I måske ikke får lavet verdens bedste drinks ud af. 

Slip for besværet og lad de professionelle om det. Klarbar er mere end klar til at hjælpe!

 

Tænk kreativt og fokuser på din vens ønsker

En polterabend er kendt for at være en dag, hvor der sker lidt af hvert. Det er derfor ikke nogen dårlig idé at tænke lidt over, hvad I mon skal foretage jer. 

Selvom der er rigeligt med muligheder at vælge i mellem, så sørg alligevel så vidt muligt, at du arrangerer noget som er i din vens ånd. 

Hvis du ved, at han er bange for hajer, så er det derfor ikke at bade med hajer, som skal være den aktivitet du vælger.

Det må gerne være noget, som din ven ikke har prøvet. Det skal bare ikke være noget, som din ven virkelig ikke har lyst til. 

Det er trods alt stadigvæk hans fest. Så gå i tænkeboks og se hvad du kan finde på!

 

Hold aftenen stressfri og sjov

Som en bestman så er det dit job at sørge for, at aftenen bliver som ønsket. 

Det kan være angstprovokerende at skulle blive gift, så for at undgå potentielle konflikter eller stress, så sørg for at holde jer til polterabenden, og undgå at fokusere for meget på, hvad der skal foregå den næste dag.

Det er meningen at det hele skal være sjovt og ikke for seriøst, så gør hvad du kan, for at opnå dette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *