Proteinpulver til fitnesselskeren

Er du vild med fitness og træning? Vil du gerne se de bedste resultater fra dit hårde arbejde? Så skal du gøre proteinpulver til en del af dit træningsregime. Der er desværre mange myter og misopfattelser omkring proteinpulver, som gør, at mange går en stor bue udenom produktet, hvilket er en skam. Derfor har vi her i denne artikel samlet alt, som du har brug for at vide om proteinpulver og, hvordan det kan hjælpe dig i dit træningsliv. 

Hvad er proteinpulver?

Først og fremmest bør vi kigge på, hvad proteinpulver egentlig er for noget. I bund og grund er proteinpulver blot et kosttilskud ligesom vitaminpiller, omega 3 eller kalk. Proteinpulver indeholder koncentrerede mængder af protein, som vi kan supplere til vores hverdagskost. Du kan derfor i essensen bruge proteinpulver, hvis ud ikke synes du får tilstrækkelige mængder af protein gennem din normale kost. 

Protein findes naturligt i kød og mejeriprodukter, og det er ganske muligt at få sit daglige indtag af protein udelukkende fra normale madvarer. Men hvis du elsker at gå i fitness og træne muskler ofte, så kan din krop sagtens gavne af et ekstra skud protein, og her er proteinpulver en genial løsning.

Er proteinpulver kun til atleter? 

En af de største myter vedrørende proteinpulver er, at det kun er atleter eller intense sportsudøvere, som behøver at bruge proteinpulver til at træne. Sandheden er at proteinpulver er ganske normalt og ufarligt også for den gængse fitnesselsker. Hvis du træner 3-4 gange om ugen og gerne vil sørge for at dit daglige proteinindtag bliver mødt, så er det det nemmeste i verden at bruge proteinpulver. 

Proteinpulver kommer i afmålte doser, så det er nemt at beregne, hvor meget ekstra protein du får gennem dit kosttilskud. Det kan hjælpe dig til at nå dine mål og få det protein, som dine muskler behøver til at vokse. 

Musklernes vigtigste byggesten

Du har sikkert hørt det før, men protein er en essentiel del af din daglige kost. Du bør altid indtænke protein, når du laver mad, uanset om du får dit protein gennem bælgfrugter, kød eller mejeriprodukter. Protein er hvad musklerne behøver for at kunne yde og for at kunne vokse sig større. Derfor skal du altså ikke skippe den proteinholdige mad, hvis du gerne vil se resultater med dine muskler. 

Proteinpulver kan ikke udvikle mirakler 

Selvom proteinpulver er fantastisk til at give de gode resultater i fitnesscenteret, så er det intet mirakelmiddel. Du kan ikke forvente at gro kæmpe overarme hjemme på sofaen blot fordi, at du har drukket en masse proteinshakes. Det hårde og bærende arbejde skal komme fra den træning, som du udøver. Det er dig selv, som skal presse dine muskler for at få dem til at gro. Proteinpulver er blot et godt og hjælpsomt supplement til dit træningsliv. 

Selvom du ikke træner på ugentlig basis, så kan proteinpulver være et godt supplement til din diæt. Hvis du for eksempel ikke spiser kød, men gerne vil indtage mere protein til daglig, så kan du købe lækkert vegansk proteinpulver til at supplere din hverdagskost. 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *