Mange læser stadig i en fysisk bog, derfor er bogen ikke død, men lever . . .

udmærket udtaler ægteparret Ccel og Kai Hoffman der driver Danmarks første internetbaserede antikvariat www.bogbasen.dk.  Her handles dagligt rigtigt mange bøger inden for alle områder, uanset hvad du søger, har du en meget stor chance for at finde din ønske bog hos os. Det skyldes bl.a. at Bogbasen.dk på sin server tillader andre at lægge deres bøger til salg, derved har bl.a. mange antikvariater København og  på Sjælland, Fyn og Jylland tillige med mange semi-antikvariater valgt at lægge deres bøger til salg på www.bogbasen.dk

Det øger naturligvis din change for at finde din bog eller det bogværk, som du søger. Samtidig har Bogbasen.dk ry for at være billig med mange af sine bøger. Du kan finde bøger helt ned til kr. 25. 

Men selvfølgelig har også lydbøgerne sneget sig ind i sortimentet. Derfor kan du tit finde mange billige lydbøger også på Bogbasen.dk 

Men det er blevet moderne blandt unge mennesker igen at samle på bøger. Mange telefonsamtaler er fra unge mennesker, der samler på første udgaver, bøger med forfatterens personlige dedikation, nogle samle på bøger med ex-libris, andre mere efter hvem er bogindbinderen. Der er en trend efter luksusudgaver og det helt specielle. Heldigvis findes disse bøger. 

Nu skal du ikke sidde og holde dig tilbage, hvis du er til gode kriminalromaner, for dem er også mange der samler på, eller blot ønsker en eller to af med på ferierejsen til syden. Der er selvfølgelig også gode romaner til salg i massevis, både til ferien, til sommerhuset eller til bogreolen derhjemme. 

Skulle du ikke finde din ønskebog på www.bogbasen.dk så fortvivl ikke, for du kan efterlyse en eller flere bøger. Bogbasens bogspion vil så hver time løbe alle bøger igennem og ved et match med dit bogønske sende dig en mail.

En sidste god oplysninger er, at det er gratis at være køberbruger på www.bogbasen.dk, der ingen abonnementer tilknyttet et medlemskab, vi bruger alene dine oplysninger til forsendelsen som foretages med PostNord. Du vælger selv og dit køb skal sendes til en PostNord Shop eller til din hjemmeadresse. 

Rigt god fornøjelse. 

www.bogbasen.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *