Bliv dine rygsmerter kvit

Kiropraktor København

 

Rygsmerter, spændingshovedpine – smerter i muskler og led. Danskerne døjer i højere og højere grad med smerter og gener i muskler og led. Mere end 850.000 voksne dansker har jævnligt rygsmerter og mange i sådan en grad at de må opsøge behandling for dette. Kiropraktorerne så således næsten 400.000 unikke patienter sidste år og mange af disse med rygsmerter lige fra det klassiske hold i ryggen eller nerve i klemme til diskusprolaps.

 

Din Kiropraktor København ser foruden folk med rygsmerter også en lang række af andre tilstande herunder sportsskader, spændingshovedpine og migræne. I modsætning til hvad de fleste tror er kiropraktorer ikke kun til behandling af rygsmerter – Kiropraktorerne behandler alle type af tilstande og smerter til muskler og led, lige som vi behandler alle aldersgrupper lige fra de helt gamle til babyer.

Kiropraktorerne er med deres lange uddannelse sideløbende med lægerne en af de faggrupper med størst viden og erfaring inden for rygsmerter samt muskler og led.

 

Vi lever i dag i et samfund hvor de fleste af os i stor grad er meget ensidig i vores hverdag – og den alsidighed og fysisk aktivitet vores krop i virkeligheden er skabt til er ofte ikke til stede hos mange. Dette kan være én af mange forklaringer på hvorfor flere og flere opsøger behandling for deres rygsmerter bla. hos kiropraktor i København.

 

Fokus på træning og aktivitet kan hjælpe mange, men selv ved adækvat tilgang til ergnomi på arbejde, varieret træning og motion samt fokus på løft så oplever mange desværre stadig at være plaget af deres rygsmerter. Heldigvis kan din kiropraktor i København hjælpe mange af disse patienter med at få en bedre hverdag med færre rygsmerter

 

Hekseskud eller diskusprolaps

Hekseskud, eller undertiden også beskrivelser som nerve i klemme og hold i ryggen hører til de mindre alvorlige årsager til smerter i f.eks. lænden. Hos mange kan smerterne dog være ret intens og mange bliver naturligvis bekymret ifht om de skulle have pådraget sig en diskusprolaps eller andet mere alvorligt. Selve intensitet for smerterne er ikke nødvendigvis sigende for alvorligheden af dine rygsmerter. Mange selv meget intense smerter i nakke og lænd skyldes heldigvis ikke tilstande som diskusprolaps, nerverodstryk og lignende. Mange oplever derfor også større lindring allerede efter første behandling ved kiropraktor. Din Kiropraktor i København kan ligeledes hjælpe dig med at vurdere om smerterne skyldes simpel, men meget smertefuld tilstand som nerve i klemme eller hold i ryggen – men også med behandling og genoptræning ved større problemer så som diskusprolaps og nerve påvirkning.

 

Er mine rygsmerter alvorlige

Rygsmerter i kortere perioder er meget hyppigt hos størstedelen af den danske befolkning set over deres livstid. Og i perioden mens de pågår kan dine rygsmerter være svært påvirkende for ens livskvalitet.

Selv tilstande som diskusprolaps har oftest et tidsbegrænset forløb og de fleste slipper igennem uden mén og varige gener. 90% vil inden for 2 måneder være i markant bedring og mange vil allerede opleve større fremgang i deres smerter inden for de første uger.

Langt de fleste diskusprolapser og lignende tilstande kan oftest håndteres konservativt og skal derfor ikke opereres. De fleste kommer igennem forløbet relativ fornuft med kombination af manuel behandling samt øvelser og træning fremadrettet, f.eks. med hjælp fra din kiropraktor.

Det er desuden vigtigt at komme tilbage til at udfordre ryggen igen og ikke passe for meget på ryggen når din ryg for det bedre. Den skal selvfølgelig bruges med omtanke men den skal som sådan ikke skånes.

 

 

 

Book tid hos din Kiropraktor i København og få hjælp til dine rygsmerter idag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *