Hvad er forskellen mellem Jordan 1 Low og High? Hvilken vil du bære?

Jordan 1 Low (lavt snit)

Jordan 1 Low er den lave version af Jordan 1. Begge modeller er bygget med en blød, behagelig overdel af læder og tekstil, en polstret indersål, en gummisål med træk og en snørelukning. Den største forskel mellem Jordan 1 Low og Jordan 1 High, er overdelen. Jordan 1 Low har en lav krave, mens Jordan 1 High har en høj overdel. Ellers er de den samme sko. Hvilken af dem ville du have på? Stem nedenfor, og lad os vide det!

Jordan 1 High (høj top)

Jordan 1 High er den høje version af Jordan 1. Begge modeller er bygget med en blød, behagelig overdel af læder og tekstil, en polstret indersål, en gummisål med træk og en snørelukning. Den største forskel mellem Jordan 1 High og Jordan 1 Low, er overdelen. Jordan 1 High har en høj overdel, mens Jordan 1 Low har en lav krave. Ellers er de den samme sko. Hvilken af dem ville du have på? Stem nedenfor, og lad os vide det!

Jordan 1 (standard)

Standard Jordan 1 er den mest almindelige model af de tre. Den bliver båret af næsten alle, og vi kan se hvorfor. Skoen er bygget med en blød, behagelig overdel i læder og tekstil, en dæmpet indersål, en gummisål med trækkraft og en snørelukning. Den største forskel mellem Jordan 1 Standard og de andre modeller, er sålen. Mens de andre modeller har en gummisål med trækkraft, har standardmodellen en stofsål. Hvilken en ville du bære? Stem nedenfor, og lad os vide det!

Afsluttende ord

Jordan 1 Low og Jordan 1 High findes i forskellige farver, så der er helt sikkert en mulighed for alle. Begge sko er bygget med en blød, komfortabel overdel i læder og tekstil, en dæmpet indersål, en gummisål med træk og en snørelukning. Den største forskel mellem Jordan 1 Low og Jordan 1 High, er overdelen. Jordan 1 Low har en lav krave, mens Jordan 1 High har en høj overdel. Ellers er de den samme sko. Hvilken af dem ville du have på? Stem nedenfor, og lad os vide det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *