LEGO opbevaring er en temperamentsag

At give sine børn glæden ved at bygge og lege med LEGO svarer næsten til at videregive følelsen af dansk samhørighed og kulturarv. De unikke klodser er i samme liga som Den lille Havfrue, Dannebrog og lignende nationalskatte.

Vores alle sammens LEGO

Hvem har ikke strålende barndomsminder, der involverer uendelige byggerier af fantastiske bygningsværker, scenarier og universer?

De helt særlige barndomsoplevelser vil vi selvfølgelig gerne lade vores børn arve. Og helt ærligt – så vil vi også gerne selv være med i processen – hvis vi får lov. For at bygge med LEGO er mindst lige så meget proces, som det er resultat.

Hundred- eller tusindvis af klodser fylder. Derfor kan det være lidt af en opgave at finde en velegnet form for LEGO opbevaring.

LEGO opbevaring

Inden vi får set os omkring, er klodserne spredt ud over hele stuegulvet. Er det et længerevarende storbyggeri, så kan det fint stå fremme i dagevis, men når legen og bygningsværkerne er færdige, så står du tilbage med en uoverskuelig mængde af klodser fra flere årtier.

Hvor skal du gøre af alle dem?

LEGO opbevaring kan klares på forskellige måder. Lige fra den sirlige nedpakning i de originale æsker – til den mere babariske, men virkelig nemme og hurtige måde: Nemlig at smide hele baduljen ned i en stor kasse af plastic eller træ, hvor klodserne kan ligge tæt og hulter til bulter, indtil de bliver hældt ud på gulvet næste gang.

Det kan også være, at I har en særlig hylde i stuen eller på børneværelset, der er beregnet til at udstille særligt fine huse, skibe eller uhyrer på. Det kan de så stå til stads, indtil deres klodser er nødvendige at bruge til et andet byggeprojekt.

I hvert fald bør jeres klodser være lettilgængelige, for når bygningskonstruktøren føler trang til at nyt projekt, så skal hans materialer være lige ved hånden.

Skriv et svar