KONG AirDog Squeaker Football Tennisbold

Dette populære stykke hundelegetøj fra KONG har form som en amerikansk fodbold. Det vil sige, at den er oval, og den er tilmed dekoreret, så den ligner sådan en bold. Den er lavet af gult tennisbold-materiale, og de flotte detaljer er blå.

Den fås i tre forskellige størrelser, og den har en sjov pibelyd, hvilket mange hunde synes er sjovt. Brug den til leg og til apporteringsøvelser, som ikke er alt for seriøse.

KONG AirDog tennisbold er en kombineret bold og pibedyr.

De fleste hunde synes, at det er sjovt at lege med en bold. Denne bold adskiller sig ved, at den kan hoppe på nogle uforudsigelige måder på grund af dens form. Det gør den ekstra udfordrende for hunden at lege med.

Da den også samtidig er et pibedyr, hvilket mange hunde også elsker, bliver den ekstra attraktiv for hunden. Brug den når hunden skal roses for at have gjort noget rigtigt, eller bare som et godt, skånsomt og attraktivt stykke hundelegetøj.

Fakta om KONG AirDog Squeaker Football tennisbold

Du og din hund kan få mange herlige stunder sammen med denne bold, der har form som en amerikansk fodbold. Boldens særlige form og bevægelsesmønstre udfordrer hunden, og du bliver godt underholdt ved at betragte dens leg.

Bolden er lavet af et materiale, der skåner hundens tænder og gummer, da det ikke er slibende. Desuden kan den flyde på vandet, hvilket gør den perfekt til apporteringsopgaver i vandet. Det holder mange hunde virkelig meget af.

Bolden har blandt andet følgende egenskaber:

 • Lavet af gult tennisbold-materiale med blå detaljer
 • Materialet slider ikke på hundens tænder og gummer
 • Fås i tre forskellige størrelser: Small, 5 cm. i diameter i diameter til små hunde; Medium, 7 cm. i diameter til mellemstore hunde, og Large, 10 cm. i diameter til de store hunde
 • Har uforudsigelige bevægelser
 • Kan flyde på vand
 • Har en sjov pibelyd
 • Rigtig god til apporteringsleg

Vælg denne KONG AirDog Squeaker Football tennisbold, hvis du gerne vil stimulere din hunds evne til at apportere, aktiv leg og lydighed.

5 thoughts on “KONG AirDog Squeaker Football Tennisbold

 1. Pingback: meritking
 2. Pingback: meritking
 3. Pingback: meritking
 4. Pingback: meritking
 5. Pingback: kingroyal

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *