Hvad dækker en indboforsikring over?

Hvad dækker en indboforsikring over?

Du har garanteret hørt om en indboforsikring, men kan du også blive i tvivl om, hvad det nu lige er, som den dækker over? Det er klart, at det altid er rart at vide, hvad det er, man køber, før man bruger penge på det. Læs med i denne artikel, og bliv klogere på, hvad det er, en indboforsikring kan dække over.

 

I tilfælde af brand

Det er så uhyggeligt, hvis man har en bolig, som der opstår brand i. Ild er noget af det, der hurtigt kan ødelægge rigtig mange ting, og man kan nemt komme til at stå tilbage uden noget som helst. Men her kan en billig indboforsikring komme dig til undsætning, så du får en økonomisk kompensation, du kan gå ud og købe ting for.

 

I tilfælde af vandskader

Men ild er ikke det eneste, der kan gøre skade på din bolig. Vandskader kan virkelig også komme til at koste dyrt. Det er klart, at du ikke selv skal betale for skader på boligen, hvis du lejer, men du skal huske på, at det også er de ting, der er inde i boligen, der kan blive udsat for skade, hvis der først kommer vand ind. 

 

Hvis du får stjålet din cykel

Har du en cykel, som du bruger meget, og som du er super glad for? Så husker du sikkert også at låse den, når den bliver placeret forskellige steder rundt omkring. Men det er desværre ikke sådan, at ens cykel er sikret ”bare fordi”, at den er låst. Men hvis du har en billig indboforsikring, så kan den give dig penge til en ny cykel, hvis du får stjålet din, mens den har været låst. 

 

Hvis der er tyveri i dit hjem

Det er lidt det samme med ens hjem: det er ikke sikkert, at der ikke kan komme en tyv ind, selvom du har været så god at låse døren. Der er bare nogen, der kan finde ud af at komme ind alle steder. Derfor er det smart, hvis man ikke bare sørger for sikkerheden ved at låse døren, men at man også skaber en bedre sikkerhed for sig selv ved at have en billig indboforsikring som hjælp, hvis der skulle være en tyv, der kommer ind i dit hjem.

 

En billig indboforsikring gælder også som en ansvarsforsikring

I dag dækker en indboforsikring ikke bare over det, der er i dit hjem. I dag er en billig indboforsikring også noget, der gælder som en ansvarsforsikring. Det betyder, at den går ind og dækker, hvis du skulle være så uheldig, at du kommer til at ødelægge andres genstande. 

 

Hvis du er udsat for identitetstyveri

Men det er ikke bare tingene i dit hjem eller din cykel, der kan blive stjålet. Du kan også være så uheldig, at du får stjålet din identitet – og så er det igen din indboforsikring, der skal hjælpe dig. Det kan være noget, der er ganske ubehageligt at opleve, så det er rart, at man i tilfældet har et godt sikkerhedsnet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *