Find den bedste senge til din ryg

At få en god nats søvn i vores seng, er utrolig vigtigt for vores helbred og velvære. Faktisk siges det, at hvis du får mellem 7-9 timers søvn hver nat, vil din sportslige præstation forbedres med helt op til 20%. En anden undersøgelse viste, at personer, der sov mindre end 6 timer om natten, havde en ringere livskvalitet sammenlignet med dem, der fik hele 8 timers hvile hver dag.

Selv om vi ved, hvor vigtigt det er for vores generelle velvære at få nok søvn, er der stadig mange mennesker, der lider af kroniske smerter. Selv når de vågner om morgenen i deres seng eller i løbet af dagen på grund af dårlige sovestillinger. En måde at bekæmpe dette problem på er ved at sørge for, at din madras passer dig korrekt.

Der findes dog så mange forskellige muligheder i dag, at det kan det være svært at finde ud af, hvilken der er bedst for dig. Derfor har vi sammensat en hurtig guide, som fremhæver de to mest almindelige sover stillinger ting.

Hvad er min sovestilling, og hvilken seng skal jeg købe?

At sove på ryggen er den mest almindelige søvnstilling, som indebærer, at du sover på ryggen med hænderne ved siden af dig og hovedet lige opad. Hvis du sover på denne side af kroppen, er det bedst med et blødt underlag, som vugger rygsøjlens kurver og aflaster eventuelle ømme muskler og led i løbet af natten .

Søvnstillingen på maven indebærer, at du ligger på maven med armene foran dig og kigger ned i jorden. Selv om det kan virke som en behagelig måde at falde i søvn på, er det ikke godt for din nakke eller ryg, fordi det kan forårsage smerter i lænden og spændinger i lænden Alle fortjener en seng, der hjælper dem med at få den hvile, som ens krop har brug for, ikke bare en, der ser godt ud på billeder.

At investere i kvalitetssøvn er en investering for livet og kan have mange positive virkninger på dit helbred. Den bedste måde at finde ud af, om en madras måske er den rigtige for dig, er ved grundig forundersøgelser. Du kan finde et stort udvalg i senge her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *