Danmarks bedste escape room

Escape Room er et nyt koncept, som du kan finde i Danmark. Det er et fysisk puslespil, hvor du og dine venner skal løse gåder for at komme ud af rummet, inden tiden løber ud. Det er en medrivende oplevelse, hvilket gør det meget nemmere at slippe ud af rummet i stedet for bare at løse gåder på papir!

Hvad kendetegner et escape room?

Der findes et escape rooms forskellige steder i Danmark efterhånden. Når man gerne vil prøve et escaperoom, så vælger man på forhånd, hvilket tema det skal være. Der er nogle forskellige historier, man kan vælge imellem, hvor det både kan være fantasy, uhyggeligt, eller det vilde western. Selve opgaverne og løsningen omhandler temaet, hvor det så gælder om at leve sig, 100% ind i rummet for at få løst opgaven, og til sidst få lov til at komme ud af rummet igen inden tiden løber ud.

Hvorfor kunne man have lyst til at prøve et escape room?

Escape rooms er for alle (nogen temaer er dog forbudte for helt små børn). Private mennesker kan gå ind og booke et rum, og der kan være flere årsager til det.

For det første, så er konceptet anderledes og nyt. Bare dét i sig selv er noget, der skaber nysgerrighed hos folk. Det er en begivenhed, man kan gøre sammen med sine venner og på den måde få nye oplevelser sammen. Det kan også være sammen med sin familie, hvor man kan få testet sit samarbejde og få nogle gode grin ud af det.

For at løse opgaverne i et escape room, så kræver det, at man bruge hjernen, at man kan tænke ud af boksen, og at man kan finde ud af teambuilding. Teambuilding kræver forståelse for hinanden, at man samarbejder, og at man sammen, og ikke alene mand, får løst opgaven.

Escape rooms bliver aldrig kedelige

Det kan måske lyde ret simpelt, at man går ind i et rum, får løst opgaverne, og ud igen. Det er ikke sjovt at prøve to gange, men der findes mange forskellige temaer, man kan vælge i mellem og prøve af. Hvis man er helt vild med escape room, så kan man også tage til de andre byer, og prøve deres temaer, for temaerne er ikke ens i alle byer.

Hetil skal vi også huske at nævne, at temaerne bliver lavet om efter et periode. Så hvis du har prøvet alle temaerne i din by, så kan du blot vente i en periode, hvortil der kommer nye gåder og mysterier, som skal løses.

Det gode ved riddlehouse, som er dem, der holder escape rooms, der kan du opleve det i Næstved, Roskilde, Odense, København og Lalandia. Så uanset hvor du bor henne i Danmark, så kan du prøve det med dine venner, din familie. Eller du kan tage din klassekammerater med. Der er mulighed for at booke privat, så man kan få sin skole eller institution med på tur, hvor alle kan få en god oplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *