Det frække legetøj og lingeri kan give jeres sexliv en ny dimension

Hos mange er forholdet hot i starten, men som hverdagen sniger sig ind på jer, så bliver noget mere køligt i soveværelset. 

Sexlivet er altid helt vanvittigt i starten af et forhold. Det er jo klart også der det er mest spændende. Som tiden så går, så aftager det lidt når hverdagen sniger sig ind i soveværelset. Det kan der være mange grunde til. Det kan være begge har travlt i hverdagen, det kan være der kommer børn, det kan være det bare bliver glemt. 

For et forhold kan det være ødelæggende hvis sexlivet ikke fungerer. Derfor er det en god ide at investere lidt i det. Desuden er det jo alt i alt ret lækkert når alt kommer til alt. Det man bare skal huske at holde liv i det. Man skal holde sig lækker for sin partner og også give plads til hver sin personlighed. Et forhol skal dyrkes, vandet og fodres lige som du gør med planter og dyr. Det lyder lidt forenklet og underligt at sige det sådan, men i realiteten, er det sådan det er. 

Hvad skal der til for at holde det i gang!

En ting er i første omgang optakten. Specielt kvinder elsker at blive forkælet. Så bliver de helt automatisk mere blød i knæene. Det viser at man påskønner dem og det elsker de. En tur ud med alt gjort klar til hende, gør underværker hos hende. 

Mænd derimod er lidt mere visuelle, de elsker når konen eller kæresten er hoppet i noget lækkert. Bare en stram kjole kan få dem helt ud af kurs. Så vil du rigtig fyre op under ham, så hop i en kort kjole og sørg for at du har det rigtige på inden under. Noget frækt lingeri er stort set lig med at du får vækket en tiger. Det kan godt være nogle mænd siger at hofteholder og strømper ikke siger dem noget, men det er for det meste ikke helt korrekt. 

Noget der også kan virke for begge er at prøve noget sexlegetøj. Det kan være alt fra en par vibrator til en blid bondage udstyr. Her skal man måske snakke lidt om det. Det virker også hos nogle at den ene overrasker med noget. Alt i alt er det dog et lækkert krydderi til sexlivet. Det kan gøre det sjovt igen og vækker lysten til at eksperimentere. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *