Hvad du skal købe, hvis du skal have en hvalp

Det er tid til at få en ny hvalp! Der er så mange ting, du skal købe og gøre, før det sker, men denne artikel vil hjælpe dig. Vi vil dække, hvilken type mad din hvalp har brug for, hvor meget den skal spise, den bedste type legetøj til hvalpe og meget mere. Læs her, hvad de grundlæggende ting, du behøver at investere i, hvis du skal have en hundehvalp i familien. DSet hele kan købes hos en dyrehandel.

Hundekurv

Hunden skal have en seng at sove i. Den skal være brød og komfortabel for din hund. Her kan det være praktisk at vælge en hundeseng, som kan vaskes en gang i mellem, og køb også sengen i en størrelse, så hunden også kan bruge den, når den er fuldvoksen.

Mad og vand-skåle

Hunden skal have mad, og her skal man starte med noget hvalpemad. Det kan købes online, eller hos din lokale dyrelæge. Hunden skal altid have fri adgang til vand.

Legetøj til hvalpe

Hunde er ligesom børn, de skal aktiveres. Derfor skal de også have legetøj, for hvis de ikke har det, så er det, at de bare finder deres eget i boligen, såsom en sko, en bamse eller måske sofaen er sjov at bide i? Varier legetøjet, så der er noget, hvor man kan gemme mad i, og som hunden måde både i. Hundens tænder kommer til at klø, efter hvalpetænderne er faldet ud, og derfor er det især vigtigt med godt bidelegetøj.

Hundehalsbånd, snor og sele

Hunden skal naturligvis også ud at gå ture. Det kræver, at hunden har en sele, eller et halsbånd, som snoren kan sidde i. Halsbånd er dog et must, da hunden skal have et skilt fra, når den er 3 måneder gammel. Loven siger, at der skal stå ejerens navn og adresse, hvilket er en sikkerhed, hvis hunden kunne finde på at løbe væk.

Hundeguffer

Det er også vigtigt, når man skal igang med at træne hunden, at man har nogle lækre godbidder til den. Hunden bør lære nogle forskellige kommandoer, og den bedste måde, at få hunden til at lystre på, er ved at belønne den med guffere.

Det er et stort ansvar at anskaffe sig en hund i familien. Den skal have regelmæssig motion, daglige ture, og den skal aktiveres. Når først man har fået hund, så skal man også leve op til det ansvar, det bærer. Det kan også være en god ide, at spare en buffer op, til uforudseende udgifter, som kan opstå.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *