De bedste seværdigheder i Dubai

Dubai er en by i konstant vækst og forandring. Der er altid nye ting at se og gøre i denne fantastiske metropol. Hvis du planlægger at besøge Dubai snart, eller hvis du bare er nysgerrig på, hvad byen har at byde på, så læs videre! I denne rejseguide vil vi gennemgå nogle af de bedste seværdigheder i Dubai. Du kan klikke ind og se alt det som Dubai er kendt for. Der er utroligt meget at opleve, og listen er utroligt lang. Herunder kan du finde et udvalg af seværdigheder, som du bør se.

Det første stop på vores liste er Burj Khalifa, verdens højeste bygning. Denne skyskraber er over 800 meter høj og er et imponerende syn at se. Besøgende kan tage en elevator op til toppen af bygningen for at få en udsigt over Dubai i fugleperspektiv.

Næste punkt på vores liste er Palm Jumeirah, en kunstig ø i Dubai, som er hjemsted for luksushoteller, restauranter og indkøbscentre. Øen er formet som en palme, deraf navnet. Besøgende kan tage en tur med monorailen, der kører gennem midten af palmebladene, eller nyde et måltid med udsigt på en af de mange restauranter på øen.

Hvis du er på udkig efter noget hvis du er lidt mere kulturel, er Jumeirah-moskeen et must-see. Denne moské er en af de største i Dubai og kan rumme op til 4000 tilbedere. Ikke-muslimer er velkomne til at besøge moskéen, men der er visse regler, som skal overholdes, såsom at fjerne skoene, før man går ind, og at klæde sig beskedent på.

Ingen rejse til Dubai ville være komplet uden et besøg i ørkenen. Der er mange virksomheder, der tilbyder ørkensafarier, som typisk omfatter aktiviteter som dune bashing, kamelridning og sandboarding. Besøgende kan også nyde et traditionelt emiratisk måltid i en beduinlejr eller tage på en tur i varmluftballon for at få en luftudsigt over ørkenlandskabet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *