Tid til afslapning? Her er 3 gode idéer

I en travl hverdag er det vigtigt at give sig tid til at puste ud. Nogle gange kan det klares med 10 minutters alenetid på badeværelset med et tændt stearinlys og en ansigtsmaske. 

Andre gange kan det være, at det er en weekend ude af hjemmet der skal til, før pulsen atter falder. Uanset hvad, så fortjener du tid til nydelse og til at samle kræfter. Her får du tre gode idéer til hvordan du kan skabe et pusterum i hverdagen.

Bali i baghaven med en oppustelig spa

Ahh… Efter en lang dag er der næsten ikke noget bedre, end at sænke kroppen ned i varmt, boblende vand. Men det er ikke alle forundt at have installeret et spabad på badeværelset – og mellem alle hverdagens opgaver er der ikke nødvendigvis tid til en tur i wellness. 

Heldigvis findes der oppustelige spabade, der er lige så nemme at have med at gøre, som dit barns soppebassin. Uanset om det er vinter eller sommer kan du nyde vandet og mærke hverdagens stress og jag slippe kroppens spændte muskler. Luk dine øjne og drøm dig afsted til din drømmedestination… Så får du Bali med dig hjem i baghaven.

Weekend-getaway 

Budapest, London, Venedig, Paris? Europa er fyldt med smukke byer, der emmer af spændende kunst, gastronomi og historie. Køb en flybillet, pak en weekendtaske og hop på storbyferie, hvor tankerne kan rives væk fra hverdagstrummerum, opvask og bleskift. Nyd museer og god mad, og sug kulturen til dig. Du kommer hjem med nye oplevelser i bagagen, der lige giver dig et ekstra skub på en træt mandag. Afsted med dig!

Lav din egen ansigtsmaske 

At kreere sin egen ansigtsmaske er billigt, nemt og, bæredygtigt. 

Honning, yougurt og avokado er alle ingredienser, der gavner huden og tilfører den glød. Bland lige dele af alle tre ingredienser og smør på renset og nyvasket hud. Det er den rene næring for en træt og tør hud. Kaffegrums, kakaopulver og kokosolie kan også blandes og virker eksfolierende og fornyende på huden.

Mix din egen ansigtsmaske, tag et glas champagne og din yndlingsmusik og lås dig ud på badeværelset. Bare lige 10 minutter der, og du føler dig en smule som dig selv igen. 

1 thought on “Tid til afslapning? Her er 3 gode idéer

  1. Unquestionably imagine that which you said. Your favourite reason seemed to be on the net the simplest factor to keep in mind
    of. I say to you, I certainly get irked even as folks consider concerns that they plainly don’t recognise about.
    You managed to hit the nail upon the top and outlined out the entire thing without having side effect
    , other people could take a signal. Will probably be again to get more.
    Thank you

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *