Smarte tekniske redskaber

I denne artikel kan du læse om smarte tekniske redskaber. Det er den slags redskaber, du kan anvende for at optimere og gøre alt lettere. Det er redskaber, du kan bruge på din computer, til at opnå fordele i forskellige sammenhænge.

Du kan læse om tre meget brugbare redskaber, der kan spare dig for en masse besværligheder i fremtiden. Der findes heldigvis gode og gratis værktøjer, der gør arbejdet for dig på et øjeblik.

Forkort et link

Et link kan være i mange forskellige længder, og hvis du ikke er teknisk stærk, kan links nogle gange virke underligt lange. Du har måske prøvet at kopiere et link, du skulle sende til en, for blot at finde ud af, at linket var enormt langt og nærmest uoverskueligt.

Der er heldigvis gode råd at hente. På https://llk.dk kan du klikke ind og få hurtig og enkel hjælp til at forkorte et hvilket som helst link. Du indsætter blot linket i formularen, hvorefter du får genereret et nyt og væsentligt pænere link. Dette kan være en fordel, da det kan være med til at øge troværdigheden, når linket er enkelt og kort.

Optimer et billede

Det kan i mange tilfælde være nødvendigt at optimere billeder. Hvis du fx har en hjemmeside, er det vigtigt, at dine billeder er optimerede, så din hjemmeside ikke bliver langsom. Og det kan den meget hurtigt blive, hvis du anvender forskellige billeder og lægger nye op jævnligt. Derfor er det en god idé fra starten at have styr på, hvordan du kan optimere dine billeder.

Her findes også flere forskellige tjenester, og du kan blot foretage en søgning online efter dem, så dukker der flere muligheder frem. Her er det smarte også, at du blot uploader dit billede, og så bliver det optimeret for dig helt automatisk, hvorefter du kan anvende det til det, du nu skal.

Tjek status på din hjemmeside

Det er vigtigt at tjekke en gang i mellem, hvordan alt ser ud, hvis du har en hjemmeside. Der er en masse bagvedliggende tekniske ting, som de fleste ikke har styr på selv at holde opdateret løbende. Derfor kan et indblik i din hjemmesides sundhed være en god idé. Især hvis du ønsker at placere dig højt i Google. Her bliver din hjemmeside netop vurderet på en masse forskellige parametre, der har afgørende betydning for, om den nu også har chance og mulighed for at placere sig godt og solidt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *