Sådan finder du nemt bæredygtigt legetøj

Det kan være en vanskelig beslutning at vælge legetøj til dit barn, men det er endnu sværere, når du tænker på den indvirkning, som legetøjet har på vores miljø. Den gode nyhed er, at vi nu lever i en tid, hvor der findes mange “grønne” produkter og bæredygtigt legetøj med miljøvenlige materialer. I denne artikel vil vi nævne, hvad bæredygtigt legetøj er, og hvorfor det er vigtigt, før jeg giver nogle eksempler på grønne produkter til børn!

Hvorfor købe bæredygtigt legetøj? 

Bæredygtigt legetøj er fremstillet af materialer, der kan genbruges igen og igen uden at blive nedbrudt, så disse typer produkter kan holde til dit barn i flere år. Der er ingen grund til at købe nyt legetøj hvert år eller hver måned, som man gjorde førhen, da forældrene kun havde få valgmuligheder med hensyn til, hvilken type materiale legetøjet var lavet af. Når du køber bæredygtigt legetøj, er det en god måde at vise dine børn, hvilke produkter der er miljøvenlige, og hvordan de kan have en indvirkning på miljøet.

Bæredygtigt legetøj giver mere sikkerhed

Bæredygtigt legetøj er blevet meget populært i de seneste år på grund af forældrenes bekymring for deres børns sikkerhed. Desuden føler mange mennesker, at de ved at vælge disse typer produkter kan deltage i at gøre verden til et bedre sted. Du kan f.eks. købe puslespil lavet af genbrugspapir eller bæredygtigt legetøj, der er malet med giftfri maling, så børnene kan lege sikkert både indendørs og udendørs!

Udvalgte mærker

To mærker der især, kan levere bæredygtigt legetøj til børn, hvor kvaliteten er i særklasse, er Wonderworld, som laver legetøj til mindre børn, hvor der er fokus på bæredygtigt træ-materialer. Topbaby sælger også bæredygtige figurer af søde dyr fra Fablewood, som netop er lavet af bæredygtigt træ. Figurerne kan også stå som pynt på hylden i børneværelset, eller på kommoden inde i stuen, da de både er flotte og søde at se på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *