Sådan forkæler du din kæreste

Der kan være mange grunde til, at du gerne vil forkæle din kæreste. Måske elsker du simpelthen bare din partner ubetinget, og søger en måde at vise dette på. Det kan også være, at du gerne vil trøste ham eller hende – eller måske dække over noget, du ikke burde have gjort?

Uanset grunden vil lidt forkælelse altid være kærkommen. Her får du en række gode råd til, hvad du kan gøre for at forkæle din kæreste. Og det kan nok allerede nu afsløres, at hemmeligheden er rødvin.

Pizza og rødvin

Der er intet som at blive overrasket med pizza og rødvin. Dette er indbegrebet af hygge og kan sagtens gøres på en økonomisk forsvarlig måde.

Hvis du overrasker din kæreste på denne måde, kan du derved let istandsætte et forkælelsesmiljø, der siger spar 2.

De ekstra point får du desuden, hvis du allerede har bestilt/lavet personens yndlingspizza og -rødvin. Det er dog ikke sikkert, at du har nogen idé om, hvad han eller hun bedst kan lide.

Her kan det være en god idé at gå med de klassiske pizzaer som pepperoni eller skinke, da disse altid er sikre vindere. Og hvis du vil servere en god rødvin, som med stor sandsynlighed falder i din kærestes smag, bør du prøve en Zinfandel-vin.

Denne vintype er så populær, at visse syditalienske bønder nogle gange omdøber deres Primitivo-druer til Zinfandel.

Du kan her købe lækker Zinfandel fra Californien. Vinen kan få i flere forskellige prisklasser, så hvis budgettet ikke kan holde til de helt store udskejelser, kan du stadig få en flaske, der ikke vælter din økonomi.

Hvis du til gengæld ikke er bleg for at give lidt ekstra for en flaske, vil en Zinfandel-vin af høj kvalitet desuden være et fremragende valg. I dette tilfælde bør du dog kombinere vinen med en pizza af en vis kvalitet – frysepizzaer er i hvert fald no go.

Giv en god omgang massage

Der er intet som en rigtig god omgang massage. Og at få den fra sin bedre halvdel er mildest talt den rene luksus.

Hvis du vil forkæle din kæreste, kan det derfor være en fantastisk idé at give ham eller hende en grundig omgang massage – gerne på hele kroppen. Hertil kan du supplere med massageolie og måske lidt røgelse på sidekanten.

Du kan også spille noget afslappende musik og dæmpe lyset lidt i det rum, I befinder jer i. På den måde skaber du de optimale rammer for, at din kæreste kan opnå total ro. Fordelen ved dette er desuden, at du ikke behøver være en mester inden for massagekunstens verden – berøringen fra dine varme hænder er i og for sig nok.

Igen kan du her servere Zinfandel-vin. Selv et enkelt glas vil have en yderst frigørende effekt, og hvis din partner har haft en lang dag på arbejdet, vil dette være en himmelsk gestus. Der er desuden noget særligt romantisk over rødvin, og denne vins lidt højere procenter vil måske også være anledning til en fortsat hygge senere på aftenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *