Overvejer du en fedtfrysning? Det skal du vide

Er du træt af ikke at kunne nå i mål med dit vægttab? Føler du, at du går rundt med en dyb frustration som nærer dig i din dagligdag, og som du bare gerne vil gøre noget ved? Så kan du overveje at få foretaget en fedtfrysning, der er en klinisk fedtreducering med et effektivt resultat. Læs mere om behandlingsformen nedenfor.

 

Hvad er fedtfrysning?

 

En fedtfrysning er en behandlingsform, der bruges til at reducere fedt. Det særlige ved denne type behandlingsform er netop, at der ikke bliver foretaget et kirurgisk indgreb, men derimod en klinisk fedtreducering. Her man går ind og fryser fedtcellerne ved hjælp af et kølingssystem.

 

Hvis du allerede du er i tvivl om det resultat, der kommer ud af det, skal du ikke være nervøs. Faktisk sammenligner flere klinikker resultatet med den behandling, der kan foretages kirurgisk og som er noget mere omfattende. Denne behandlingsform er nemlig så effektiv, at den går ind og reducerer fedtdepoterne med 20-25%, hvilket er en væsentlig forskel og med et effektivt resultat. Men hvad er det nu lige, det er – og hvem kan overhovedet få behandlingen?

 

Det skal du vide

 

En fedtfrysning er til dig, der er træt af ekstra fedt forskellige steder på kroppen. Det kan være, du har kæmpet i flere år for at tabe dig, men endnu ikke er lykkes med at få fjernet det sidste fedt. Det kan være en stor frustration at bære rundt på, hvis man går og er utilfreds med sin krop. Derfor findes der heldigvis gode og alternative behandlingsformer, som kan hjælpe dig med at nå i mål med for eksempel et vægttab. Er du ikke tilfreds med det første resultat, har du altså mulighed for at få foretaget endnu en behandling på samme vis som den første.

 

Der findes mange forskellige behandlingssteder rundt omkring i landet. Er du fra Nordjylland, kan du blandt andet få en fedtfrysning i Aalborg og se resultater hurtigst muligt. Behandlingsformen har længe eksisteret og er derfor blevet testet af mange omgange. Derudover skal du ikke være nervøs for, at du ingenting kan lave efter behandlingen. Du kan sagtens vende tilbage til hverdagen, kort tid efter du har fået foretaget behandlingen.

 

Men hvornår kan resultaterne ses? Det kan de efter nogle ugler. De fleste klinikker plejer at sige, at resultaterne kommer efter 14 dage. Dog skal du være opmærksom på, at det ikke er det færdige resultat. Det færdige resultat kan nemlig først ses efter 8-12 uger.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *