Lav nemt perfekte bolsjer eller hjemmelavede flødeboller

Vil du være kreativ med børnene? Måske skulle du prøve at lave mad. DinKageverden.dk sælger et lav selv kit, der indeholder alt, hvad du skal bruge for at lave enten flødeboller eller bolsjer i dit eget køkken, og det er noget utraditionelt at lave med børnene! Det er ligegyldigt, om du kan det grundlæggende eller ej. Det handler om at tage en chance og udforske din kreativitet, sammen med ungerne.

LAV SELV BOLSJER

Nu er det muligt at lave dine helt egne bolsjer hjemme i køkkenet. Hos Dinkageverden sælger nemlig et samlet kit, hvor du får det, du skal bruge for at lave bolsjer. Du skal blot vælge den smagsvariant, du gerne vil have, at bolsjerne skal smage af, og så er det bare at gå i krig. Du får en udførlig guide til fremgangsmåden, så det umuligt kan gå galt.

Når du vælger et kit, så får du 2 forskellige smage med, og alle de ingredienser og værktøjer, som man skal bruge.

LAV SELV FLØDEBOLLER

Flødeboller noget vi alle kan lide. De kan laves til eget brug, men de kan også laves og gives væk i gave. Det giver altid en speciel følelse, når man selv har lavet dem. Man kan desuden pynte dem, som man vil, så det passer til enhver anledning.

Flødeboller er gået hen og blevet moderne at lave hjemme. Men har man nu alle de ingredienser, man skal bruge? Hos Dinkageverden.dk, kan du købe, ligesom med bolsjer, et kit til at lave dine egne, hjemmelavede flødeboller.

Du kan vælge de traditionelle flødeboller med mørk chokolade, men du kan også vælge med hvid chokolade, hvis du bedre kan lide det. Ved køb af sådan et kit, så skal du kun selv tilsætte vand og sukker. Så bliver det bare ikke nemmere. Også hertil, får du en udførlig opskrift til, hvordan du laver flødebollerne. Hvis alt går vel, går du 18 flødeboller ud af blandingen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *