Lær at analysere data på et Power Pivot kursus

Power Pivot er et af Microsofts nyeste påfund, når det kommer til dataanalyse. Det er en del af deres række af Business Intelligence produkter, og det er derfor lavet helt specielt til virksomheder, som gerne vil have et større overblik over økonomi, salg og mere.

 

Det er derfor også nemt at implementere i en virksomhed, lige meget om den er stor eller lille. Som mange af sådan nogle programmer er, er der imidlertid så mange forskellige muligheder med Power Pivot, at det kan være svært at overskue, hvis man som medarbejder skal arbejde med dataanalyse.

 

Hvis man som medarbejder sidder med Power Pivot mellem hænderne, eller man som søgende kunne ønske sig en stilling, der blandt andet bød på dataanalyse, så bør man kraftigt overveje et Power Pivot kursus.

Dette kan du lære på et Power Pivot kursus

Hvis du bor i København eller omegn, så har du med garanti et Power Pivot kursus i nærheden. Der foregår blandt andet ofte et Power Pivot kursus i København centrum. Tager du til sådan et Power Pivot kursus, skal du regne med at blive ramt af et par valg.

 

Der findes nemlig ikke kun et Power Pivot kursus. Alt efter dit niveau og din erfaring med programmet findes der nemlig flere forskellige kurser.

 

Der findes et Power Pivot kursus for nybegyndere, som hovedsageligt fokusere på det grundlæggende. Du lærer for eksempel at bruge Power Pivot og Excel sammen samt at lave letforståelig og visuel dataanalyse.

 

Generelt passer Power Pivot og Excel bare rigtig godt sammen, hvis du til daglig beskæftiger dig med dataanalyse. Det samme kan siges om mange af Micorsofts andre business intelligence produkter.

 

Ved det mere avancerede Power Pivot kursus i København, lærer du desuden at importere forskellige datakilder og sammenkæde dem i Excel samt meget mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *