Hvordan påvirker hypnose?

Hvad er hypnose?

Når man er under og i hypnose, sænkes det tempo i den elektriske aktivitet i hjernen- det kan man måle med en EEG af hjernen og se hvordan bølgerne i hjernen svinger langsommere under hypnose, som i en tilstand lige før søvn eller i en for for dagdrømmertilstand.

Hvad sker der i hjernen?

Frontallapperne, som er den forreste del af vores hjerne, står for vores kritiske tankegang bliver nedsat under hypnose. -og den højre hjernehalvdel går hen og bliver mere aktiv- det er i den del af hjernen hvor vi arbejder med det kreative og i billeder. -det er netop det, der bruges aktiv under hypnosen. F.eks kan man, blot ved tankens kraft ændre ens opfattelse af abstinenser, ændre med hypnose fobi. 

 

Under hypnosen bruger man det på forskellige måder:

 

Man arbejder til dels ved at styrke de neutrale netværk, som allerede er aktiveret, det kan være, når vi øver os på afslapning eller fokustræning som i både sportens verden men også på lederniveau. 

Hvem er J-hypnose?

Hypnose Vejle ved J-hypnose, er jeg gennem 10 års praktisk arbejde samt grundig oplæring i hypnose og i sindets tilstand blevet mester i at mestre hypnose. 

 

Hypnose for manglende sex-lyst, er blevet mere og mere udbredt, måske fordi det ikke længere er et tabu. Men også hypnose for rygestop er det man ofte ser i klinikken. -det er enormt effektivt, da som beskrevet, ikke opleves abstinenser og lysten til de vanecigaretter er væk. Hypnoseterapi virker også på mange andre tilstande, herunder angst, det kan være generaliserendeangst, panikangst og andre angsttyper. 

Hvordan behandler man med hypnose?

Ved visualisering, kan man være i stand til at ændre og det er både effektivt og en mild form for behandling, da den eneste bivirkning kan være træthed og sløvhed resten af dagen. Skulle du have spørgsmål til hypnose eller min hypnoseklinik i Vejle, er du velkommen til at ringe +45 30502503 skrive en mail: [email protected] eller finde mere information om hypnose på www.j-hypnose.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *