Depression er blevet en folkesygdom

depression

Mange tror fejlagtigt, at en depression er selvforskyldt, men dette er naturligvis ikke sandt, en depression kan ramme hvem som helst og kan komme som lyn fra en klar himmel. Men mange oplever en depression komme snigende, men mistet appetit, pludselig uoverskuelighed samt en tilstod af voldsom tristhed.

Hvem får depression

Man anslår, at ca. 5% pt. Har en depression og en stor del skyldes stress eller udefrakommende faktor, man kan behandle mange depressioner med medicin, men det er ikke altid det er nok, så derfor kan lægen anvise til en psykolog. Langt de fleste, kan behandles og får ikke depression igen, men tallene viser også, at hvis man en gang har haft en depression, er man disponibel til at få en igen, det er dog de færreste der oplever det.

hvordan påvirker det

Den nedtrykthed man oplever, kan være så kraftig, at man får selvmordstanker, så eneste udvej er lægen, som vil kunne hjælpe med både samtaler og medicin. Depression kan være arveligt, og det er ikke sikkert, at man får en depression, blot for man er i familie med en tidligere depressiv person. 

hjælp at hente

J-HYPNOSE hypnose Vejle behandler og har gjort det i ca. 10 år, for lettere depressioner, med gode erfaringer, men er man svært depressiv, er lægen det rigtige sted at tage hen, da de har andre værktøjer end en hypnotisør. Hvis du føler, at du er depressiv i en lettere grad, er du mere end velkommen til at tage kontakt, også hvis det blot er at få en samtale, så kan jeg forklare lidt om hypnose og hvad det går ud på. Du kan kontakte mig på 30502503 du kan også skrive på [email protected] eller finde yderlig information på min hjemmeside www.j-hypnose.dk det kræver blot at du ønsker hjælp og ønsker mere viden om din nedtrykthed. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *