Hvilke signaler sender dit butiksgulv til dine kunder?

Når du skal finde gulve til din butik, er der en række ting, du kan tænke over, når du skal tage den endelige beslutning. Du skal overveje, hvordan gulvet spiller sammen med de andre ting i din butik. Og du skal tænke over, om gulvet sender de rette signaler. Klik ind på denne hjemmeside og find butiksgulve i høj kvalitet. Og læs videre herunder for at blive klogere på gulve.

Mange forskellige muligheder

Der findes utroligt mange forskellige muligheder for gulve. Du kan fx få stengulve og stentæpper, som bare er to eksempler på gulve ud af mange andre. Det kommer selvfølgelig meget an på typen af din butik, i forhold til hvilke gulve, du bør overveje- og vælge. Hvis du har en butik, der ligger halvt udendørs, og hvor du forhandler med en masse planter, kan sten eller fliser være det helt rette valg.

Hvilke signaler sender gulvene?

Når du skal finde det rette gulv, skal du tænke over, hvilke signaler, gulvet sender. Med gulvet kan du være med til at påvirke dine kunder positivt, og det kan altså være med til at gøre forskellen, i forhold til om de føler sig godt nok tilpas til at gå rundt og nyde oplevelsen i din butik.

Som nævnt i forrige afsnit, er typen af butik ret afgørende, når man skal beslutte sig for de rette gulve. Hvis du har en butik med lækre og økologiske produkter, kan et naturgulv i form af trægulv være et oplagt valg, da det spiller godt med signalerne om miljøvenlige og grønne naturprodukter. Hvis du vælger et stengulv, kan det sende blandede signaler, og det vil måske ikke harmonere med de lækre og æstetiske produkter. Det kan virke overvældende og rodet, og produkterne kan måske endda virke malplacerede.

Skaber gulvene ro og en generel god oplevelse?

Generelt kan du gå efter, at gulvene skal skabe ro. De skal være der, og det skal komplementere resten af butikken, og de skal først og fremmest skabe en god oplevelse. En god oplevelse for en kunde er også, at gulvene er behagelige at gå på. Hvis en kunde har hårdere sko på, er det ikke en god oplevelse, hvis dit gulv larmer helt vildt. Forestil dig højhælede sko, der klikker højt på et gulv. Dette vil ikke ret mange bryde sig om. Tænk derfor på, hvad du selv synes er en rar oplevelse, og så kan du forsøge at gå ud fra dette.

Er gulve egentlig så vigtige?

Ja, gulve er naturligvis vigtige i sig selv, for uden gulv er der ikke noget at gå på. Men dette afsnit handler mere om den generelle opfattelse af, at valget af gulve er vigtigt – for er det det, og hvorfor?

Måske du lige nu ikke selv tænker, at du som sådan har lagt mærke til gulvene, når du har gået rundt i en butik. Men det er et godt tegn. Det betyder, at gulvene har sendt de rette signaler og spillet sammen med helhedsindtrykket af butikken. Det er præcist det, du skal gå efter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *