Hoteller med spa på værelset

Dette indhold er sponsoreret.

I en travl hverdag kan det være svært at huske sin partner og at få nydt hinanden. I kan få både romantik og afslapning på samme tid, hvis I tager på et hotel, hvor der er mulighed for at få et værelse med egen spa. Det er alle pengene værd, og I får en god fælles oplevelse, som I kan tænke tilbage på, når hverdagen presser sig på igen. Der findes en række hoteller, hvor I kan få jeres helt egen private spa, som I kan tilbringe kvalitetstid i sammen. I denne artikel kan I læse om fem hoteller, hvor I kan få et værelse med din helt egen spa. Klik her og se alle hoteller med spa på værelset

Kurhotel Skodsborg

I Kurhotel Skodsborgs Junior Spa Suite får I både balkon med havudsigt samt et fantastisk spabadeværelse, hvor badekaret er fritstående. Derudover får I også fri adgang til hotellets prisvindende spafaciliteter, hvor I kan slappe af og blive forkælet. Har I brug for ekstra afslapning, kan I booke en lang række spabehandlinger, blandt andet massage.

Ystad Saltsjöbad

Indlogér jer i Seaview Suiten og nyd et bad i jeres helt egen jacuzzi. Fra jeres store og eksklusivt indrettet værelse har I også havudsigt. Hotellet er placeret blot 20 meter fra havet. Sammen kan I også nyde de mange lækre spafaciliteter, som Ystad Saltsjöbad byder på, blandt andet en varme lavvandespool placeret foran en åben ild.

Fjordgaarden

På Hotel Fjordgaarden, som ligger smukt placeret i den vestjyske natur, kan I bo i store, lækre og nyrenoverede værelser med helt egen terrasse. Som ekstra bonus er der på nogle af Junior Suiterne et “in room tub”. Hotellet har også et helt nyt spa- og wellnessunivers, hvor I kan finde roen sammen.

Alter Meierhof

Ved Flensborg Fjord i Nordtyskland finder I et fantastisk femstjernet hotel med et 1.400 kvadratmeter stort spaområde, hvor alle sanser kan blive forkælet. Vil I have jeres helt egen spa, er der også mulighed for det. Book Fjord Maisonette Suiten, hvor I i soveområdet finder et stort indbygget badekar med en helt fantastisk udsigt. 

Varbergs Kusthotell

Varbergs Kusthotell er ikke bare placeret lige ved siden af havet, hotellet har også søgt inspiration fra havet til de gastronomiske oplevelser, I kan få på hotellet og til de mange spaoplevelser, som hotellet også byder på. Gå en lang tur på stranden, efterfulgt af et langt bad med havudsigt på værelset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *