Giv din hund et sundere liv med kornfrit hundefoder

Som hundeejer vil du uden tvivl flytte bjerge for, at din hund får den bedste tilværelse, den kan hos dig. Du har sikkert fundet den helt rigtige seng, forsyner hunden med alt deres yndlingslegetøj og fejrer måske endda dens fødselsdag – men har du også sat dig godt ind i hvilken forskel, hundens foder kan gøre?

Mange, der er hundeejere for første gang, farer vild i den jungle, udvalget af hundemad er. Skal din hund spise vegansk og økologisk? Har den brug for foder, der passer til dens vægt eller alder? Belaster du miljøet, hvis du vælger det forkerte? Der er meget at tage stilling til, og nogle bliver så overvældede, at de ender med bare at købe det første og billigste. Hvis vi skulle give dem ét råd, ville det være at gå efter kornfrit hundefoder. Læs videre og find ud af hvorfor lige her på siden – og bestil kornfrit foder til din hund på Hike.dk.

Hvordan kan korn være skadeligt for din hund?

Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt at slå fast, hvorfor du overhovedet bør bruge energi på at undgå korn i hundens mad. For – som de fleste ernæringsinteresserede vil vide – så er det jo egentlig ikke fordi, korn i sig selv er farligt. Faktisk er det en fremragende kilde til kulhydrater, som giver kroppen energi til dagen og vejen. Men desværre forholder det sig bare sådan, at hundes maver har meget svært ved at fordøje korn ordentligt. Får de for meget af det, kommer det hurtigt til at ligge tungt i maven – og det kan resultere i sundhedsproblemer som f.eks. diarré. Jævnlige overdoser af korn kan også ende med på sigt at give din hund allergier. Eksperterne anbefaler af disse grunde altså ikke, at andelen af korn overstiger 10 % af din hunds foder – og under ingen omstændigheder må det komme op på mere end 20 %.

Derfor skal du vælge kornfrit hundefoder

Når det så er slået fast, er det tid til at finde det rette mærke til din hund. Følger du linket længere oppe, kommer du f.eks. til en side med HIKE Kornfri hundefoder – en fremragende valgmulighed til din hund, der krydser alle de vigtige bokse af.

HIKE Kornfri hundefoder fås for det første i et hav af forskellige varianter, så der helt sikkert også er en til din hund lige der, hvor den er i livet. Har du en meget aktiv hund, er HIKE Active kornfri hundemad det rette valg – og ældre hunde vil stortrives med HIKE Senior kornfri hundemad. Til hunden med en følsom mave er der HIKE kornfri SENSITIV hundemad – og skal din firbenede ven på slankekur, er HIKE Kornfri DIÆT hundemad lige sagen for jer. Mærkets varianter sælges derudover også med mange forskellige smage: Din hund kan mæske sig i smagen af fisk, kylling eller lam – og du kan have god samvittighed over at servere det. Alt HIKE’s kornfri hundefoder er nemlig uden kunstige farve-, smags- og tilsætningsstoffer og produceres i Danmark. Derved skal du hverken bekymre dig om kvaliteten eller oprindelsen af råvarerne eller om at belaste miljøet ved transport.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *