Frugt i kasser med en frugtordning på arbejdspladsen

At skabe en sund arbejdsplads er en god ide, da dette vil gøre alle gladere og mere positive. Men sundhed behøver ikke kun at handle om fødevarer eller det, man indtager, selvom det naturligvis også kan være en del af det, ligesom vi vil komme ind på det længere nede i denne artikel. Men vi vil også give en masse andre forslag til, hvordan kulturen på en arbejdsplads kan blive sundere – selvom dette langt fra betyder, at arbejdspladsen på nuværende tidspunkt er usund eller dårlig eller lignende. Der er de fleste steder plads til forbedring, også hvis dette betyder, at der bliver optimeret på noget, som allerde er enormt godt.

Hold små pauser i løbet af dagen

Det er vigtigt at holde små pauser, hvor man lige fokuserer på noget andet. Man skal altså ikke vente til frokostpausen til sådan rigtigt at holde fri. Nej, I kan med fordel lige opfriske hovedet fem minutter hver time, hvor I går en lille tur på kontoret og får rørt benene og får blodomløbet igang. Det har kroppen godt af, og I vil faktisk opleve, at I får en oplevelse af mere energi og overskud for hver gang, I gør dette.

Lav noget sammen

I kan som kolleger lave noget sammen, hvor det ikke handler om arbejde. Dette kan være en enormt god måde at komme lidt tættere på hinanden på. Det er godt at kende til hinanden på et lidt dybere plan. Måske I kan tage i biografen eller ud at spise? At dyrke og styrke jeres fællesskab på denne måde er en god ide for jeres forhold til hinanden, og det vil uden tvivl skabe bedre relationer mellem jer, hvilket vil smitte af i dagligdagen på arbejdspladsen. Det kan komme til udtryk ved, at humøret lige er lidt højere, fordi I kan grine over ting, I oplevede aftenen forinden.

En frugtordning er måske lige sagen?

Frugtlevering til virksomheder med frugt i kasser og frugtkurve er en service, som mange arbejdspladser kan have gavn af. Det gør, at I vil modtage frugt til arbejdspladsen, som I kan spise i løbet af dagen. En sådan ordning løber automatisk på abonnement, hvilket vil sige, at I bare skal tilmelde jer en enkelt gang, og så kan I nyde godt af frugten undervejs, indtil I selv siger stop. I kan vælge, hvor ofte I ønsker at modtage en frugtkasse. Men det er i hvert fald en god ting at tilbyde medarbejderne, så de kan leve lidt sundere. For slet ikke at tale om de mange fordele ved at spise frugt, som man absolut heller ikke skal glemme. FrugtKasser levering erhverv er en Firmafrugtordning til virksomheder kan afprøves i et par måneder, og det kan altid opsiges løbende, hvis det viser sig ikke at være noget alligevel. Men mon ikke I bliver så glade for det, at I næppe pludseligt ville kunne undvære det?

I kan også sætte jer sammen og snakke om, hvordan I indbyrdes kan skabe en bedre og sundere arbejdsplads. Der er med garanti en masse af jer, der har gode idéer, som andre gerne lytter på – og afprøver i praksis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *