Forårsmode 2022: Inspiration fra København

Modeugen er lige om hjørnet, og det betyder, at vi skal have fundet vores forårsgarderobe. Vi har taget et smut til København for at hente inspiration, og her fik vi bl.a. øje på de seneste trends indenfor Copenhagen Shoes, læderjakker og plus size kjoler.

Forårets største trends

Modeuge betyder, at vi skal til at tænke over, hvad vi vil have på i den kommende sæson. Sæsonens trends er meget varierede, men vi har alligevel fundet nogle gennemgående træk. For det første kan du ikke undvære en læderjakke til dine smarte forårsoutfits. For det andet må du ikke være bange for farver.

Københavnerne er vilde med farver, og det kommer også til at præge forårsmode år. Bluser og toppe i bløde pastelfarver er et hit, ligesom grønne og gule toner vil være populære. Sæsonens farver er blandt andet lysegrønne og pastelfarvede nuancer, men også pink, orange og neonfarver er at finde på mannequinerne, så der er rig mulighed for at finde noget, der passer til din stil.

Moderigtige forårssko

Copenhagen Shoes er klar med inspiration til alle, der leder efter et par moderigtige sko til foråret. Skoene findes i mange forskellige stilarter, lige fra klassiske ballerinaer og smarte sneakers i blød læder til flotte stilletter. De er alle lavet i gode kvalitetsmaterialer og med fokus på komfort, så du kan være sikker på, at dine fødder vil elske dem.

Læderjakker til foråret

Men mode handler ikke kun om sko – vi har også fundet lækkerier til klædeskabet. En læderjakke er et must-have i denne sæson, og der er masser af spændende stilarter at vælge imellem. De fleste jakker er lavet i blødt, behageligt naturlæder, men du kan også finde modeller med print eller farvede detaljer.

Plus size kjoler til den kurvede fashionista

Der er også godt nyt til alle de fashionistaer, der leder efter en flot kjole i større størrelser. Vi har set mange lækre plus size kjoler på modeugens catwalks, og det er tydeligt, at der er gjort et rigtig godt arbejde med at finde den perfekte pasform. Kjolerne fås i mange forskellige farver og stilarter, lige fra casual hverdagskjoler til festlige aftenkjoler, så der er helt sikkert også noget for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *