Find de fedeste smykker til mænd

Du tænker sikkert, at smykker kun er for kvinder eller fancy mænd, men der tager du helt fejl. Vi skriver det 21. århundrede og det har aldrig været mere populært for mænd at udtrykke sig selv, og tage et aktivt valg i at vise verden hvem de er. Det kan man nemt gøre med smykker.

Smykker behøver nemlig ikke at være små finde guldkæder eller Mjølner rundt om halsen. Der er uendelig mange muligheder, og du kan finde noget der passer præcis til dig. Det er en rigtig god idé at kigge på brands der kun laver smykker til mænd, eksempelvis Alexander Lynggaard som du kan finde på www.guldbrandsen.dk

Hvor på kroppen skal jeg bære smykker?

Hele vores krop kan jo udsmykkes, men de fleste mænd vælger smykker til enten hals, håndled eller fingre; alle muligheder, du kan finde hos Alexander Lynggaard. Det er helt op til dig, hvad du er mest tryg ved. Det kan godt, som mand, føles nervepirrende at starte med at gå med smykker. Du kan derfor med fordel starte ud med at gå med en halskæde som diskret kan gemmes væk. Alexander Lynggaard har smykker, som er fine men diskrete, og de har også større smykker, hvis det er det, du har lyst til.

Hvilket materiale skal smykkerne være lavet af?

Det er helt op til dig! Der er dog naturligvis materialer der er mere behagelige end andre. Du kan derfor med fordel vælge materialer som guld eller læder. Du vænner dig hurtigt til at have det på, så det ikke føles som en belastning – faktisk vil det hurtigt føles som en del af din krop, og du vil føle dig helt nøgen hvis du ikke bærer smykket.

Dog findes der mærker, som eksempelvis Alexander Lynggaard, der specialiserer sig i lidt anderledes materialer, eksempelvis ædelsten. Ædelsten har efter sigende nogen energier, som kan påvirke ens liv positivt og give en styrke. Det kan man nemt have brug for i sit liv, og derfor kan du med fordel investere i smykker lavet på ædelsten. Dog bruger Alexander Lynggaard også andre perler, metaller og stof.

Kan jeg få indgraveret mine smykker?

De fleste materialer kan sagtens tåle indgravering, og det vil derfor ikke være et problem uanset hvad du vælger at få. Der findes specialister i indgravering som vil kunne guide dig. Hvis du derfor gerne vil have et citat, dine børns navne eller noget helt tredje, så vil det være muligt for dig uden de store problemer.

Findes der mange smykker til mænd?

Ja! Det er simpelthen ikke rigtigt antaget, at mænd ikke går med smykker. Mænd kan nemlig lide at stase sig ud på præcis samme måde som kvinder kan, men det kræver måske lige lidt mod. Der findes dog et utal af smykker til mænd, så det er bare om at lede, og finde ud af hvad du gerne vil have. Du kan starte med at kigge på dine venner og kollegaer og se hvilke smykker de går med, og finde ud af, om det er noget for dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *