Find alt i baby tilbehør hos Loukrudt Land! 

Hvis du er på udkig efter et stort udvalg af baby tilbehør, så kan jeg varmt anbefale dig at kigge hos Loukrudt, her fandt jeg mange af de ting som jeg manglede, da jeg ventede mit første barn. De har et stort udvalg fra mange lækre mærker, og mange danske og skandinaviske brands, alle i super lækker kvalitet, og man kan godt mærke, at alle produkter og leverandører er nøje udvalgt. 

En af de ting som jeg har købt hos Loukrudt, og som jeg er rigtig glad for er en babynest. En babynest er en lille babyrede, i blødt materiale med kant og smukke farver, som man kan lægge babyen i. De har et stort udvalg af babynests fra forskellige leverandører herunder blandt andet fra: Filibabba, Müsli by Green Cotton, That’s Mine og Cam Cam Copenhagen. Alle med samme funktion men i forskelligt design, så der er lidt for enhver smag. 

Udover en babynest har jeg også købt nogle andre ting, blandt andet Loukrudts egne puslesæt, som jeg er vildt glad for – jeg synes simpelthen, at ideen er genial. Det er poser og et etui i forskellige design, som kan bruges til at camouflere dine ellers en smule grimme ting på puslebordet, og egentlig også i pusletasken. Blandt andet er der et fint etui til at putte omkring vådservietter, så man slipper for den knap så pæne vådserviet pakke.   

En sidste ting jeg lige vil fremhæve, som jeg også har købt hos Loukrudt, er en Müsli by Green Cotton Økologisk strækvikle. Jeg havde længe tænkt, at jeg havde et ønske om at bruge en vikle til mit barn. Jeg synes, at det er super smart at have baby med rundt på den måde, og jeg er vild med den tryghed det giver. En af fordelene for mig var helt sikkert, at når mit barn var ked af det, samtidig med at huset lignende noget der var løgn, så kunne jeg bruge vikle, hvorefter hun ville falde til ro, og så kunne jeg have hænder fri til at ordne nogle ting imens. Det er også super nemt under madlavning, at vi alle på en eller anden måde kan være med, og være sammen. Det fede ved viklen er også, at så længe man placerer baby rigtigt i viklen, så er der ingen begrænsning på, hvor længe de må sidde der – derudover må den bruges fra baby er helt nyfødt. Det kan være lidt svært at binde den de første par gange, men når man først har styr på det, er det super nemt og kan varmt anbefales. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *