Fået ny computer? Husk disse ting

Når man endelig har fået en ny computer, så er der en række ting skal man huske at gøre, som mange glemmer. I denne artikel kommer vi netop ind på de ting, vi mener, du skal huske at gøre. Guiden tager udgangspunkt i Windows, men hvis du har et andet operativsystem, så kan du følge nogle af rådene herinde.

Her er tingene du skal huske

Først og fremmest er det nok en god idé at finde ud af, hvilken form for software du ønsker at have kørende på computeren. Dette er i princippet noget man skal gøre, inden man køber computeren, men hvis du allerede har købt den, så er det godt at gøre alligevel, fordi så er det nemlig tid til at købe billige licenser til software her. Ved at tænke over, hvad du skal have, så kan du få det billigere, når det kommer på tilbud, og så installerer du ikke et andet program, der kan det samme.

Efter du har gjort dig ovenstående overvejelser, så kunne det være fordelagtigt for dig at køre en såkaldt debloater, som fjerner alle ikke-nødvendige programmer og tjenester fra din computer. Dette er især brugbart, hvis du har købt en maskine med Windows 10, hvor der ofte kommer alle mulige spil og programmer med, som du ikke har brug for – overhovedet.

Nu skulle du gerne have en “ren” computer, og så har du forhåbentlig købt de nødvendige licensnøgler til de programmer, du vil installere. Efter disse er blevet installeret, så bør du kigge på tjenesten Ninite, som automatisk kan installere en række populære programmer automatisk. Du skal ikke engang klikke næste. Du vælger blot programmerne på deres hjemmeside, og så kører deres installer igennem alle tingene, der skal klares. Det kan nærmest ikke blive nemmere.

Du kunne også overveje, om du ikke skulle booste din produktivitet ved at købe en docking station. Dem kan du læse mere om her: https://dockingstation.dk/.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *