Et velsmagende påskeæg er en god gavetradition

Det er igen den tid på året, hvor påskeharen hopper rundt og efterlader chokoladeæg, som børnene skal finde påskemorgen. Selv om det er en sjov tradition, så er det nogle gange rart at have et ekstra specielt æg at give som gave. Derfor har vi fundet nogle ideer til lækre og delikate påskeæg, som vil gøre enhver voksen eller barn glad!

Påskeæg med marcipan

En af vores yndlingsidéer er at lave et enkelt, men elegant påskeæg af marcipan. Det er nemt at lave og kan pyntes med enhver form for spiselig dekoration, f.eks. glasur eller sukkerperler. Du kan også prøve at dyppe ægget i smeltet chokolade og derefter rulle det i krymmel eller hakkede nødder.

Hvis hvis du er rigtig eventyrlysten, kan du endda lave din egen marcipan. Du skal blot blande 100 g (ca. ¾ kop), malede mandler med 75 g (⅓ kop) strøsukker og nok æggehvider til at lave en blød dej.

De traditionelle påskeæg med marcipan påskeæg chokolade med nougat er nogle klassikere som man aldrig bliver trætte af. Det er en oplagt gaveidé, om end man er til marcipan eller nougat.

Den mindre æg

Påskeæg fås i flere størrelser, men man skal også passe på, at det ikke blive for stort og voldsomt da mange kun foretrække en lille portion ad gangen. Her er de helt små summerbird påskeæg helt perfekte. De fås med forskellige fyld og udseende, og så leveres de en en sød, lille skål.

Men Summerbird byder også på lidt større modeller, og du kan endda købe en stor påskekasse fyldt med forskellige størrelser, smagsvarianter, så der ikke er et øje tørt. Der er chokolade til en længere periode, en perfekt gaveidé til en person du har kær, som elsker chokolade. Læg mærke til, at chokoladen er økologisk og i den fineste kvalitet, så du ikke behøver at gå på kompromis med noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *