EscapeRoom – spændende underholdningskoncept for alle

For at forstå Escape Rooms historie, skal vi først forstå præcis, hvad et escape room er.

Escape Rooms er i bund og grund gigantiske hjernevridere. Du følger en række gåder og spor for til sidst at undslippe indespærring, uanset scenariet. Rummets tema kan være alt fra at slippe ud af en gal mands kælder til et generisk rum uden noget egentligt mål eller noget som helst tema end at løse gåderne og undslippe det rum, du er i.

Men hvor kom det hele fra? Hvad er Escape Room Historien? I dag er der hundredvis af  Escape Rooms at vælge imellem i hele verden, men sådan har det ikke altid været.

Hvad var inspirationen bag det første escape room? For at finde ud af det, er vi nødt til at gå en tur gennem escape room historien…

DET FØRSTE VIRKELIGE LIV ESCAPE SPIL
Et firma kaldet SCARP udviklede det første virkelige escape room og åbnede dørene for offentligheden i Japan i 2007. Siden da er escape rooms blevet meget populært, og i dag er der over 5000 escape room spillesteder verden over. Det første escape room nogensinde var generisk.

I dag kan du finde utallige variationer over hele verden som Escape Rooms bygget på gamle skolebusser, udendørs, og der er endda gigantiske Escapeeventyr med flere rum., som Big Escape Rooms. Der findes over 5000 Escape Rooms i dag.

I Danmark er der i de seneste ca. 10 år kommet flere og flere escaperooms, primært i og omkring de større byer, men også i mindre befolkede områder. Der er flest Escape Rooms i  København, hvor der er ca. 10-15 udbyder med 

Oplev et unikt eventyr i et spændende escaperoom! BreakoutRoom EscapeRooms & Escape Games er den ultimative test, når du leder efter et breakout-eventyr! Udforsk kælderen i Basement 13, overlev Junglens dyr i JungleMysteriet, Slip ud af åndernes verden med Black Magic, red 80’er musikken i Tidsmaskinen eller få Escape Room oplevelsen ud til jer med vores 3 mobile EscapeGames: Bomb-in-a-Box, Magic School & Bermuda Mysteriet.

Der er oplevelser og udfordringer for børn, teenagere, voksne og grupper af alle slags!

Escape rooms er perfekte til en uforglemmelig date night, corporate teambuilding event, fødselsdagsfejring, weekendaktivitet eller bare en sjov aften i byen. Saml din gruppe og book online i dag for at teste dig selv og se, om du kan løse vores gåder, inden tiden løber ud!

Nuværende placeringer omfatter:

• Rødovre
• København
• Mobile Escape Games

BreakoutRoom.dk er en del af SuperEvent, som har leveret oplevelser til alle siden 2003.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *