Erhvervsnyheder når det passer dig

Vil du gerne følge med i det danske erhvervsliv? Ved at besøge nyhedssektionen på Virksomhedsdata.com kan du holde dig opdateret med de seneste nyheder fra toppen af dansk erhvervsliv, ligesom du kan få et indblik i hvad der rører sig i start-up miljøet.

Gratis nyheder i farten

Nyhederne på Virksomhedsdata.com er ganske gratis, og lette at læse i farten. Det er altså ikke dybdegående artikler men nyheder som giver dig et overblik over de seneste resultater og tendenser. Nyhederne omhandler konkrete virksomheder og erhvervspersoner, og er altid forsynet med relevante oplysninger om kilden til historien.

Rekordoverskud og fusioner

Blandt de seneste nyheder hos Virksomhedsdata.com finder du f.eks. historien om at forretningskæden T. Hansen netop har præsenteret et rekordoverskud på mere end 180 millioner kroner. T. Hansen-kæden blev grundlagt af Bent Jensen, men Bent Jensen havde aldrig drømt om, at han en dag skulle eje et millionforetagende. Faktisk håbede han blot at han kunne lave af sin forretning, der i starten solgte reservedele til scootere og knallerter.

En anden af de seneste nyheder handler om en stor fusion i leasingbranchen. Markedet for luksusbiler er i kraftig vækst, og det har fået to af landets største spillere – Solid Leasing og Selected Car Group til at slå pjalterne sammen.  Med fusionen af de to virksomheder, får den nye leasing-forretning 5.000 biler på de danske veje.

Start-up succeser der inspirerer

Blandt de mest populære nyhedshistorier, er der historier der omhandler danske startups. Disse historier er både spændende og inspirerende. Hvordan klarer man sig som helt ny virksomhed, og hvilke gode idéer skal man komme op med? Blandt historierne om danske startups er bl.a. fortællingen om Henrik Rossing

Henrik Rossing grundlagde Fitness World, som hurtigt blev en stor og landsdækkende succes. Siden solgte han sit imperium, men en rigtig forretningsmand kan naturligvis ikke bare lave ingenting. Derfor er Rossing atter i gang med at bygge en virksomhed op, og denne gang har han kastet sig over vaskehaller til bilen. Du kan således også læse om Wash World på Virksomhedsdata.com.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *