Er du naturmenneske?

Hvis du har nogle interesser, der har med naturen at gøre, og du generelt er et naturmenneske, så har du nok haft rigtig mange dejlige oplevelser ude i det fri. Det er mindre vigtigt, hvad der er for en hobby eller interesse, du har. Det vigtigste er, at du kommer ud af og til, og at du dyrker naturen på en sund måde.

Er du lystfisker eller jæger?

Hvis du dyrker naturen på den måde, at det primært er for at komme ud at fange noget kød, så har du nok samtidig nydt naturen og dens overdådighed og storslåede stilhed. Det er nemlig en ret stor sidegevinst ved at være enten jæger eller lystfisker.

Skulle du så være heldig, at du får fanget en fisk eller nedlagt et andet bytte, så er det jo bare ekstra fedt. Det, der driver jægeren, er typisk naturoplevelsen og jagten i en skøn forening.

Nyder du også naturen i din egen have?

Du kan også have en bid af naturen i en mindre målestok på din egen matrikel. Når du har din egen have, så har du meget let adgang til at komme ud i det grønne. Her kan du dyrke naturen på en mere velfriseret måde og lære svarene på spørgsmål som hvor hurtigt vokser ligusterhæk?

Måske dyrker du blomster, måske har du nogle afgrøder, eller måske har du et stykke naturgrund, som du nyder at opholde dig i. Uanset hvilken type have du har, så er det altid skønt at være ude i den.

Dyrker du blomster?

Er det en af dine passioner at dyrke blomster? Der er nærmest uendeligt mange arter at dyrke, selv om klimaet er dansk. En af de mest holdbare og populære planter er roser. Dem kan du dyrke på forskellige måder.

Går du meget op i roser, så ved du nok, at de skal gøde regelmæssigt, og at de trives godt med et særligt bunddække til roser. Når de har fået det, så er det nemmere for planterne at holde på fugten. Det vil også være meget nemme at holde ukrudtet væk fra rosenbedet. Det er der således mange fordele ved.

Kom ud på de store vidder

Trækker det i dig for at komme ud på de vildere vover, så er det bare om at komme afsted. Når du er langt ude i naturen, så er der langt hjem, og så er udfordringerne større. Her er du i kontakt med naturens kræfter på en hel anden og storslået måde.

Det kan være en helt primitiv og meget krævende overlevelsestur, der nok kan blive en unik oplevelse. Tag den alene eller sammen med en anden. Klar dig i flere døgn uden det moderne livs faciliteter. Det er både sundt og udfordrende. Naturen kan nydes på mange niveauer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *