En sjov moderne sang om at blive gift

Det kan være svært at finde de helt rigtige ord nogle gange, og derfor kan det være en god ide at finde en sang i stedet. Dette bliver svært relevant i festlige anledninger, som konfirmation, store fødselsdage og ikke mindst bryllup. Her kan du læse mere om, hvordan du finder de helt rigtige moderne sange om at blive gift, til det vordende brudepar. 

Find de helt rigtige ord

Enten om det er dig der skal giftes, eller du kender det vordende brudepar, så er der mange ting der skal planlægges. Det er jo langt fra sandheden, at det kun er kage, kjolen og stedet der skaber brylluppet. Minderne kommer til at være om det der bliver sagt, og ikke mindst – om det der bliver sunget.

Vi danskere er jo et syngende folkefærd, og vi elsker at tage en sang i festlige anledninger, uanset hvilken stemme man har. At synge giver en kraftig følelse af sammenhold og tilhørighed, og det er en af de mang gode grunde til, at vi synger når vi skal fejre noget. Det giver jo i princippet meget god mening, når man tænker sig lidt  om.

Lav en god festsang

Det kan dog være svært at finde de helt rigtige sange, der rammer tonen så at sige. Det de fleste gør til bryllup, er at de laver tekst til en allerede kendt melodi. Men hvordan går man lige frem med festsange bryllup? Det er først og fremmest vigtigt, at sangen reflekterer brudeparret bedst muligt. Du skal lave en personlig, alvorlig, men også festlig og sjov sang. Det er også en meget god ide, at finde en melodi som alle kan og som de fleste kan synge med på, uden at det bliver alt for svært at holde tonen. Så synes også flest muligt, at det er sjovt at synge med.

At lave sin egen festsang, er en moderne måde, at give en god bryllupsgave på.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *