En rigtig luksus paraply når kun det bedste er god nok.

I Danmark er en paraply en rigtig god ting at have, og en ting, som man værdsætter, når der kommer en pludselig byge! Her i Danmark regner det ofte og vejret kan være meget uforudsigeligt, så man kan desværre tit rende ind i meget ubelejlig regnvejrsbyge. Hvis en byge er rigtig kraftig, kan den på nærmest nogle få sekunder gøre én drivvåd fra top til tå. Men med en god kvalitetsparaply fra Paraplybutik.dk kan man undgå dette, og nå tørskoet hjem fra arbejde eller en tur i Brugsen. En paraply er altså nærmest uundværlig i vores kære, lille land.

Paraplyen fra Paraplybutik fungerer rigtig godt i vores danske vejr, fordi den er gjort vind- og stormsikker. Den har en forstærket konstruktion, så den kan klare en rigtig regn- og blæsevejrsdag, endda stormvejr. Mange paraplyer vender vrangen ud af når de bliver ramt af en kraftig vind, og ender med at gå i stykker på denne måde. Men paraplyerne produceret af Paraply butik er designet til, at selv hvis de skulle ende med vrangen ud af, går de ikke i stykker.

En smuk og eksklusiv paraply til den kræsne kunde.

Paraplyens stænger er nemlig lavet i glasfibre af højeste kvalitet, så de vil hverken knække eller bøje. Den indvendige skærm har mange små ventilationshuller, som er smart placeret, og som derfor også er medvirkende til, at en kraftig vind ikke vender paraplyen udad, men holdes på sin plads.

Med en diameter på 115 cm giver denne luksus paraply en stor og bred dækning, og er i en klasse af de lidt større paraplyer. Man kan altså nemt gå to personer under den og begge blive dækket.
Paraplyen måler 87 cm i længden når den er lukket sammen, og den vejer 542 gram. Håndtaget er lavet i ægte træ i en klassisk udformning, så den har et godt greb at holde om, og samtidig kan hænge over armen.

Fremstillet af de bedste materialer der findes.

Paraplyens skaft er i galvaniseret stål og den dobbelte skærm er lavet i 100% polyester.
Paraplyen er en topklasse inden for paraplyer, og fremstillet af de bedste materialer der findes

Denne paraply er en eksklusiv paraply fra Tyskland, som har fremstillet paraplyer siden 1962. Fabrikken er kendte for at lave paraplyer i høj kvalitet og de fandt på fænomenet ”Schwupps” – paraplyen, som kan åbne og lukke automatisk. Fremstillingen af denne paraply har stadig i dag fokus på at være innovative og på forkant med deres udvikling af paraplyer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *