Dansk CVR-nummer? Sådan får du en billig bankkonto

Virksomheder med dansk CVR-nummer skal have en bankkonto tilknyttet. Grunden til dette er, at man skal have, hvad der kaldes for en NemKonto. Det er nok ikke det første, man tænker på, når man lige har fået et CVR-nummer, men det er nødvendigt at tænke på.

 

Hvis du er i tvivl om, hvorfor man overhovedet taler om en billig bankkonto, så skyldes det, at det kan være meget dyrt at få oprettet en bankkonto til virksomheder. Mange iværksættere ønsker også at få en billig konto, fordi de er dem, der ikke har så mange penge. Starter med et ApS i dag, så starter de fleste med 40 tusind kroner. Hvem vil dog betale 10 procent til oprettelse af en bankkonto. Det er netop derfor, at vi har skrevet denne artikel.

 

Så store er prisforskellene

Du tænker måske, at man maksimalt kan spare et par hundrede kroner på oprettelsen, hvis man vælger en anden bank, end den man umiddelbart havde tænkt sig at vælge. Dette er dog meget forkert, fordi forskellen på prisen for den billigste og dyreste bankkonto er meget stor. Så stor, at det kan koste over 10 procent af virksomhedens kapital, hvis denne er nystartet. Dette er rigtig mange penge, specielt for iværksættere!

 

Der findes en række forskellige banker, som du kan kontakte i forbindelse med oprettelsen af en bankkonto til din virksomhed. Mange kontakter de mest populære banker i Danmark, men det er her, de begår en fejl. Bevares, der er intet galt i at have bank i en af Danmarks største banker. Problemet er bare prisen. Vælger du derimod at oprette en bankkonto igennem regnskabsprogrammet Dinero, så får du adgang til en billig konto hos Nykredit. Oprettelsen er også meget favorabel. Har du ikke et regnskabsprogram, kan du læse mere om dem her.

Alternativet, hvis du ikke ønsker at anvende DInero, er selvfølgelig den kendte bank Lunar. De har bankkonti til danske virksomheder til gode priser. Du får gratis oprettelse, og du betaler én gang årligt. En af fordelene ved Lunar er selvfølgelig, at du ikke betaler negative renter på de første 250.000 kroner, du har stående. Lyder dette interessant for din virksomhed, så opret bankkonto nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *