Book en lastbiltransport med medbringertruck

En lastbil med truck er en fantastisk måde for dig som kunde at placere en ordre på flytning af gods fra A til B. Den gør levering på minimal plads meget nem og det er en fordel for både afsender og modtager.

Hos det odenseanske fragtfirma SDL kan du bestille en lastbil med det de kalder en “medbringertruck”, hvilket i korte træk vil sige, at de medbringer en truck i / på lastbilen, og det er så denne truck, der sørger for at levering af det gods, der er tale om, sker ved, at chaufføren i den lille medbragte truck kører godset det sidste stykke på ankomstlokationen.

Dermed kan de stykker gods, som er besværlige at transportere med en klassisk palleløfter, leveres hurtigt og sikkert på selv smalle og måske endda nærmest ufremkommelige områder.

Og chaufføren er ej heller afhængig af at den store lastbil kan parkere i umiddelbar nærhed. Medbringertruck’en kører det sidste korte stykke i fin stil.

Hvem kan bestille en ordre med medbringertruck’en?

SDL kan sende en godstransport med lastbil inklusive medbringertruck over hele Danmark, så det bliver ikke geografien, der bliver afgørende for den gode levering, så længe du blot holder dig inden for de danske landegrænser.

Om du er en virksomhed, der skal have fragtet noget eller om du er en privatperson, er i denne sammenhæng underordnet, da SDL foretager leveringer for både erhverv og private.

De ønsker blot at kunden såvel som modtager har en god oplevelse og oplever åbenhed i processen – det sker blandt andet via den klassiske track and trace, hvor man kan følge sin forsendelse fra start til slut.

Så har du en opgave, hvor et stykke gods skal leveres et sted, hvor der ikke er plads nok til at den almindelige lastbil kan komme til, er det bare om at kontakte SDL og bestille levering med lastbil med medbringertruck.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *