Alufælge så nemt vælger du de rigtige til din bil

Når du skal vælge alufælge til din bil er der et par ting du skal være opmærksom på!

Når du skal have nye alufælge sat på din bil, er der nogle ting du bør være opmærksom på. Der er nogle data der skal passe for at de passer nøjagtig på og ikke giver problemer.

Noget af det der naturligvis helt automatisk skal passer er hulafstand og Indpresning, dette sørger for vores side dog at holde øje med for dig. Her angiver du blot hvilken bil du har også vil den automatisk vise de fælge der vil passe på bilen.

Der er dog et par parametre mere man bør være opmærksom på. Specielt hvis man kører i en bil der vejer lidt mere end den normale lille mini-bil. Noget du f.eks. skal lægge mærke til hvis du har en minibus, en SUV eller en el-bil er vægten. Fælge har en maksimum vægt de kan bære og her skal du ved biler med ekstra høj vægt sørge for at den kan bære din bil.

Ud over vægten, skal du også have styr på om den kan sidde på din bil. Det betyder om den kan komme ind over bremseskiverne. Ved nogle biler vokser bremserne i led med at bilen får en større motor. Så passer en 16″ alufælge på en bil med en 1,6 liter motor, gør den ikke nødvendigvis på samme bil med en 2,0 liter motor. Her kan der nemlig være kommet større bremser på. Resultetet kan være at der såmed ikke må komme fælge på, der er mindre end 17″.

Bredden på fælgen kan også have en betydning. Ved nogle biler vil en for bred fælge gå imod dine inderskærme eller din skærmkant. Dermed kan du få skader på bilen der ikke er værd at bøvle med.

Husk at få tjekket alle de små detaljer inden du køber din alufælge. Du kan finde det store udvalg på www.artcars.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *