3 sjove ting du kan foretage dig i København

København er en stor by og det giver derfor sig selv, at der er mange ting at lave her. Men fordi udvalget netop er så stort, så kan det være svært at finde ud af, hvad du egentlig gerne vil foretage dig. Vores bud er, at du prøver noget lidt andet end du måske plejer. Netop fordi der er så mange muligheder at vælge i mellem i København, så kan du med fordel tjekke disse 3 sjove ting ud.

 

Tonsvis af festmuligheder til private anledninger

Hvis du har været forbi København i weekenden, så har du med stor sandsynlighed allerede overværet samtlige fester eller i hvert fald kunne mærke den festlige stemning. 

Skulle du selv få lyst til at holde en fest, så er København også det helt ideelle sted for den slags, da der er masser af hjælp at hente.

Med hjælp fra Lejenbartender.dk kan du f.eks. både tjekke lej af bar København og cocktailkursus København ud. På den måde vil du have mulighed for at have en bar fyldt med lækre drinks til din kommende fest. 

Kigger du også på cocktailkursus, så kan du selv agere habil bartender og sørge for, at dine gæster får masser af gode drinks, som du selvfølgelig selv har stået og lavet. 

Det kan kun blive en stor succes!

 

Escape rooms er et kæmpe hit

Du har måske allerede stiftet bekendtskab med de yderste populære escape rooms, men hvis ikke du har, så er København helt sikkert stedet at gøre det.

Der er massevis af forskellige typer af escape rooms med alt fra de uhyggelige til mysterier. Der er noget for enhver smag og du kan helt sikkert finde et escape room som du vil synes godt om.

Det er noget du bør give et skud, for der er trods alt en grund til, at så mange er helt vilde med disse. 

Du kan gøre det med venner eller med fremmede. Det underordnede er bare, at I når at løse gåden inden tiden render ud. 

 

København er stedet for alletiders museer 

Det er ikke kun escape rooms som København har flere af. De er nemlig også kendte for at have tonsvis af forskellige museer. 

Der er de klassiske såsom ”Believe it or not”, Glyptoteket, Statens Museum for Kunst eller hvad med det Zoologiske museum?

Der er tonsvis af forskellige muligheder, hvor der er god anledning til at lære en masse. Alt for mange affejer at tage på museum, fordi de frygter, at det er kedeligt. 

Men fordi der netop er så mange forskellige, så har du en chance for at finde et museum, som du synes lyder spændende. 

Der er mange anderledes museer som helt sikkert kan fange din interesse, hvis du giver dem en chance.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *