3 loppefund, der kan forvandle din have

De fleste vil gerne have en rigtig flot have, som gerne indeholder nogle ting, som naboen og alle mulige andre måske ikke lige har. Det kan dog være svært at finde den slags i moderne butikker, som vi jo alle har adgang til. Så hvad gør man? Løsningen kunne meget vel være at tage på loppemarkedet eller i genbrugsbutikkerne!

Sæt en gammel havelåge i stand

Noget som virkeligt kan se flot ud, er en af de gammeldags havelåger i støbejern! Skulle du være så heldig at falde over sådan en, er det bare om at slå til! Og bare rolig, standen behøver ikke at være i tip top stand, da den type materiale er let at renovere. Hvis havelågen ikke ser flot ud, kan du få den sandblæst og efterfølgende kan du få den metalliseret eller selv behandle den med f.eks. hammermaling. Skal den sandblæses, så kontakt RH Sandblæsning hvis du ønsker et professionelt resultat at arbejde på.        

Design med krukker og potter

Det kan give en fantastisk effekt, hvis du formår at skabe dynamik i haven ved at bruge en masse forskellige gamle potter, krukker, dåser etc. i forskellige stilarter. Måske lyder det rodet, men det er netop det ubeherskede kaos, der er hele charmen bag det. Du kan huse dine krydderurter, små planter og sommerblomster i de mange fine krukker, hvilket gør det hele meget mere spændende. Et godt trick kan dog være at bevare potter og krukker nogenlunde ens nuancer, men der kan godt være tale om forskellige størrelser og mønstre på dem.  

Fuglebadet

Hvis du også elsker fuglesang om sommeren, og gerne vil have flere flotte fugle på besøg, så skal du have fat i et fuglebad. På den måde kommer der liv i haven, og fuglebadet kan stå og pynte frit fremme.

Sørg gerne for, at dit fuglebad ikke står direkte i solen, som kan være meget varm. Hold også gerne øje med, at dit fuglebad ikke er for dybt, da det kan være en faldgrube for e mindre dyr. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *