Vil du også sælge selv?

Har du fundet din drømmebolig, og skal du derfor have dit gamle hus solgt? Og vil du også gerne sælge selv? Det er der mange gode grunde til at gøre. Først og fremmest kan du helt selv vælge, hvordan markedsføringen skal foregå, og du kan endvidere gøre det præcis i det tempo, du ønsker. Ydermere sparer du naturligvis salæret, der går til en ejendomsmægler. Hvis du er interesseret i at stå for dit boligsalg selv, er du kommet til det helt rette sted. Det kan du nemlig blive meget klogere på her i artiklen.

Selvsalg er en masse hårdt arbejde

Hvis du gerne vil i gang med selvsalg, skal du først huske på, at det er en hel masse hårdt arbejde. Der er rigtig mange ting, du selv skal holde styr på. Men har du mod på det, kan du som tidligere nævnt også opnå en lang række fordele ved det. Når du skal sælge dit hus på egen hånd, skal du blandt andet have indhentet en masse vigtige dokumenter og papirer om huset. Det kan for eksempel være husets tilstandsrapport. Herudover skal du have udarbejdet en købsaftale eller en kontrakt med den nye køber. I den forbindelse kan du med fordel spørge om hjælp hos en jurist, da det godt kan være en smule svært at stå for selv.

Du skal stå for markedsføringen selv

Du skal også stå for hele markedsføringen af din bolig selv. Det indebærer eksempelvis, at du skal tage nogle gode og professionelle billeder af din bolig. På den måde har potentielle købere nemlig mulighed for at se dit hjem fra de bedste sider. Markedsføring indebærer også tekstforfatning. Det er vigtigt, at du skriver det helt rigtige om dit hus, så du ikke kommer til at love de potentielle købere noget, som huset ikke kan overholde – læs om at sælge selv her på  siden, så du kan blive bedre klædt på til dit selvsalg.

Arranger forskellige åbent hus-arrangementer

Når du står for at sælge dit eget hus, skal du også vide, hvor du skal annoncere det henne. Du skal endvidere have arrangeret forskellige åbent hus-arrangementer for dem, der er interesserede i at købe dit hus. Alt imens du har travlt med det ovenstående, skal du sørge for at tjekke op på dine annoncer og se, hvordan de klarer sig. Hvis de ikke får nok opmærksomhed, kan du overveje at ændre i dem eller slå dem op på andre sider. I den forbindelse er det vigtigt at nævne, at der findes mange danske hjemmesider, der hjælper dig med at lave en overskuelig salgsannonce, hvor du desuden nemt kan få overblik over annoncens statistik.

Du kender dit eget hus bedst

Det burde nu være meget tydeligt for dig, at der er mange ting, du skal gøre i forbindelse med et selvsalg. Det bør dog bestemt ikke skræmme dig, da der er mange mennesker, der vælger selv at stå for at sælge deres boliger. Det er uden tvivl dig selv, der kender dit hus bedst, og som muligvis også derfor bedst ved, hvordan det skal sælges. Endelig er det bare et vigtigt faktum, at du sparer salæret til en ejendomsmægler ved et selvsalg, hvilket ofte er et betydeligt beløb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *