Vær opmærksom på strålingen med din babyalarm

Der er mange debatter om stråling og babyalarmer for tiden, og det er der god grund til. Teknologien udvikler sig, og vi bliver hele tiden bedre og bedre til at udvikle produkter, der er mindre skadelige for os.

Dette gælder også, når det kommer til alarmer til babyovervågning. Vi arbejder dog ikke så meget med produkter, der er forbundet med ledning mere. Vi bruger altså i langt højere grad produkter, og herunder babyalarmer, der virker trådløst. Dette gør vi simpelthen, fordi det bare er meget nemmere.

Her skal man dog være opmærksom på, at man ikke kan undgå stråling, når det kommer til trådløse produkter. Især spædbørn kan være mere sarte over for ting, end voksne er, og det gælder også stråling fra trådløse babyalarmer. Det er dog ikke nødvendigvis farligt for dit barn, hvis man blot vælger den rette alarm.

Det handler om at vælge det rigtige produkt

Går du op i, at dit barn skal udsættes for så lidt stråling som muligt, så er der gode muligheder. Det handler om at finde det bedste produkt og den alarm, der har så lav en stråling som muligt. På denne side kan du eksempelvis finde mange gode babyalarmer, der har en lav stråling.

På siden finder du et langt udvalg af alarmer, der er testet til at skulle have en så lav stråling som muligt. Du kan dog selv være opmærksom på et par ting ved alarmerne. Strålingen afgøres blandt andet om, hvilken slags transmission man ønsker at overvåge barnet med. Det er eksempelvis en kendt faktorer, at videotransmission medfører højere stråling en almindelig lydtransmission.

Så hvis du ønsker at overvåge barnet med en alarm, der også viser billeder, så vil stråling automatisk være højere. Du kan dog alligevel finde sådanne videoalarmer, der har en så lav stråling som muligt. Ellers kan du med fordel vælge en alarm, der kun overvåger med lyd, eller du kan slå videoovervågningen fra og kun bruge den i sjældne tilfælde.

De fleste babyalarmer, du finder på nettet, kan du få til en billig pris, og nogle gange kan du finde de gode på tilbud. Vælger du dog en avanceret alarm med nedsat stråling, kan prisen godt ligge i den højere ende. Derfor kan du have brug for at låne penge til dit nye køb af alarm.

Lån penge til din nye babyalarm

Økonomien kan ofte være en svær størrelse, og vi mangler ofte noget nyt i hverdagen, som vi ikke kan undvære. Disse ting kan dog ofte have en pris, der bare ikke lige passer ind i budgettet. Derfor kan du eksempelvis låne penge, hvis du mangler lidt til den nye alarm. Lån penge nemt med laanpenge-nu.dk, så du hurtigt kan få din nye alarm ind i hjemmet.

På disse lånesider kan du hurtigt tage et mindre lån, så du ikke skal bekymre dig om alt for store huller i økonomien. Så hvis du mangler en ny babyalarm af den gode slags, men pengene ikke helt rækker, kan du med fordel tage et mindre lån.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *