Vælg en lokal bedemand til det sidste farvel

Når en nærtstående person dør, er det vigtigt at gøre de sidste arrangementer så gnidningsløse og stressfrie som muligt. Dette omfatter også at vælge den rette bedemand, som kører rundt i en flot og elegant rustvogn. Og når man an dag står i den triste situation, når man har mistet en nær person, så kan man pludselig stå som et spørgsmåltegn om hvilken en man burde vælge. I denne artikel giver vi dig tips til, hvordan du finder den rette bedemand til dine behov.

Spørg om anbefalinger

Det første skridt er at få anbefalinger fra folk, du har tillid til. Hvis nogen, du kender, for nylig har brugt en bedemand, som de var tilfredse med, kan du bede om deres kontaktoplysninger. Du kan også tjekke online-kataloger og anmeldelsessider for at finde lokale bedemænd i nærheden af dig.

Find din lokale bedemand

Det er altid en god ide at støtte lokalt. Det gælder også, når det kommer til sin lokale bedemand. Sving ind forbi og hils på medarbejderne, og mærk, om der er kemi, spørg ind til deres priser og hvad du ellers gerne vil vide. Som regel er bedemænd meget sympatiske og hjertevarme, som både kan vise forståelse og empati med en god portion erfaring i deres rygsæk.

Når man står i stor sorg og samtidig skal tage nogle uvante beslutninger, så kan man spørge, som selv om, hvor vigtigt det er, at bedemanden er en kvinde om om han/hun har min. 10 års erfaring fremfor bare at vælge den nærmeste bedemand. Det er både praktisk i forhold til kørslen og til al det praktiske. For der er mange andre beslutninger, man også skal tage stilling til, som er generelt ens hos alle bedemænd, såsom:

  • Valg af kiste og farve
  • Valg af urne
  • Fastsættelse af dato for begravelse eller bisættelse.

Så uanset om du skal arrangere en bisættelse randers eller i Odense eller i København, så sørg for at gøre det så nemt for dig selv som muligt. Der er ingen grund til at fare rundt og stresse over det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *