Vægpynt – skal det være dyrt?

Mange mennesker har en drøm om at dekorere deres lejlighed eller hus med smukke vægdekorationer, men de er bange for, at det bliver for dyrt. Dette blogindlæg vil nævne 3 ideer til dig med nogle enkle og billige måder at dekorere en væg i dit hjem på, uden at sprænge kontoen i banken.

Maling i kontrastfarver

Den første ting, vi vil tale om, er farver! Hvilke farver kan du lide? Måske vil du have én farve, eller måske foretrækker du at have forskellige nuancer i forskellige rum. En enkel væg, der er malet i en anden farve end resten, kan gøre en enorm forskel i kontrasten. Det koster ikke anden en vægmaling!

Klistermærker

Vidste du, at der findes klistermærker, der er egnet til at klister på væggen? Klistermærker er et godt alternativ til vægmaling. Klistermærker kan du dække med i den størrelse, du ønsker: lige fra en lille firkant, til hjørne til hjørne. Det kan være af citater, et blomsterbillede, hvis du kan lide det, eller et billede af en strand, så du føler, at det er en del af dit hjem. Find gode ideer til forskellige rum: gå til siden.

Billedekollage

Billeder har vi liggende på vores telefoner, men vi ser dem for sjældent! Hvis du har en væg, som du synes, trænger til en opfriskning, så kan du lave din egen billedekollage. Det er altid en godt samtaleemne, når man får gæster, at de kan se, hvem der bor i huset, og så kan man selv gå og kigge på dem, og glæde sig over det indvendigt.

Billederammerne kan du hænge, som du ønsker det, primært er der to måder, den ene er, hvor du hænger den diagonalt, og præcis ved siden af hinanden, men du kan også vælge at hænge dem forskudt af hinanden, så det bliver en mere blandet og livlig opstilling. Du skal blot sørge for, at de ikke hænger alt for ujævnt, da det godt kan komme til at se rodet ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *