Ting, du ikke kan leve uden som selvstændig

Der er selvfølgelig mange ting, som du ikke kan leve uden, når du er selvstændig, men der er særligt to ting, som vil blive essentielle, når du har din helt egen virksomhed, og hverdagen er travl.

Som selvstændig kan hverdagen oftest være præget af travle øjeblikke, hvor du slet ikke føler, at der er tid til kunder eller dit eget hjem. Og det går ikke at du glemmer krydderurterne, eller at dine kunder ikke får den service, som du ønsker, de skal have.

Få gang i drivhuset igen

En af de ting, som vi oftest vil komme til at negligere, når vi får travle perioder i vores liv, det er vores planter. Og det er faktisk utrolig ærgerligt, når vi måske har brugt lang tid på at få dem til at leve under vores eget tag. 

Derfor er det nu, at du skal tage handling over dit travle liv og sørge for, at det ikke er dine planter, der bukker under for travlheden. Sæt derfor dine krydderurter og tomater i kapilærkasse, som netop vil sørge for at vande sig selv.

Du skal bare holde øje med, om kasserne bliver tomme, og når der ikke er mere vand i kasserne, så betyder det, at planterne skal have mere. Men det er ikke lige så tidskrævende, som når du selv skal vande.

Lav en hjemmeside, så dine kunder ved, hvor de finder dig

Det kan måske virke som en lidt omstændig opgave at gå i gang med at oprette hjemmeside, men det kan virkelig gå hen og give pote i længden, da en hjemmeside vil kunne vise dit produkt, uden at du selv skal bruge fysiske kræfter på det.

Det kan derfor være en ren lettelse for dig og en byrde, der tages fra dine skuldre ved at oprette din egen hjemmeside til din virksomhed, fordi du sikrer dig, at dine kunder kan gå ind der og få svar på spørgsmål.

Samtidig vil du også få mere tid mellem fingrene, så du måske kan bruge lidt mere tid ude i drivhuset med dine tomatplanter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *