Skønne ferier på Als

Naturen på als er skøn. Vandreture er oplagt. Er du til badning er der strande hele vejen rundt om Als. Tiden flyver af sted når du er på ferie på Als. Sommerhusudlejning Als er oplagt. Er du den heldige ejer af et sommerhus på Als er sommerhusudlejning oplagt. Ferier i lejede sommerhuse i den Danske natur er dejligt. Als er ingen undtagelse. Als har så meget skønt at byde på, både sommer og vinter. Sommerhus midt om vinteren, giver nogen helt andre oplevelser end om sommeren. Sommerhusudlejning på Als og i det øvrige land behøver ikke kun være om sommeren.

Als har det hele og meget mere

Als er et smut fra Fyn. Fyn har zoologisk have, Egeskov slot og endnu mere skøn natur. Odense har det hele. Lækre restauranter, små cafeer og en masse hyggelige butikker. Midt i byen finder du parker og åen der går gennem det hele. En mellemstor by som har det hele og rigeligt med frie pladser og parker. Sommerhusudlejning på Als er oplagt hvis du vil være tæt på Fyn. Jylland er også kun et smut væk. Endnu mere natur og skønne strandture til havet. Skove med endeløse stier, skygge og hygge. Mindre byer med deres egene særpræg. Endnu en god grund til at benytte sig af sommerhusudlejning på Als. Skønne Flensborg ligger lige på den anden side af grænsen. Flensborg er byernes by. En lille storby, med sin helt egen charme. Turen på gågaden kan tage en hel dag, fordi der er så mange små skønne butikker og cafeer. Havnen med dens blandede liv er også et besøg værd. Aftenhygge på en af de hyggelige restauranter i en af sidegaderne må ikke glemmes.

Sommerhusudlejning på Als

Sommerhusudlejning på Als kan være en god forretning for dig der ejer et sommerhus på Als. Als er et skønt sted, midt i det hele. Turister fra syd vil helt sikkert lede efter sommerhusudlejning på Als. Det samme gælder danske turister fra nord, øst og vest. Ejer du et sommerhus, som du ikke selv bruger hele året, kan du lige så godt melde det til sommerhusudlejning på Als. På den måde tjener du lidt penge i de perioder du ikke selv bor i huset. Sommerhusudlejning på Als, eller andre steder i landet, er både en god økonomisk ide, men også godt for selve huset. Et hus der sjældent bliver brugt, kan blive fugtigt og i værste fald begynde at rådne væk. Gæster som varmer huset op og betaler for at låne huset er en gevinst på alle hylder. Det er både en god forretning for udlejere af sommerhuse og for turister. Sommerhus er en nem måde at holde ferie med familien. Store og små huse har hver deres gæster. Små huse til det forelskede par, eller forfatteren der skal have ro. Store huse til at samle hele familien til ferie eller festlighed. Sommerhusudlejning på Als er optimalt for alle. Als er et herligt sted og sommerhus er en herlig ferieform.

82 thoughts on “Skønne ferier på Als

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *