Sådan sparer du tid på aftensmaden og kvæler den dårlige samvittighed

Du kender det sikkert godt; du har haft en lang og hård dag på arbejdet, har hentet ungerne i børnehaven og har tre vaske kørende ude i bryggerset. Og nu skal du lave aftensmad. Men køleskabet er gabende tomt, og tanken om en tur hen i det lokale indkøbscenter med ungerne på slæb virker helt uoverskuelig.

Men samtidig nager den dårlige samvittighed. For du kan jo ikke servere dårlig take away eller frysepizza for ungerne, kan du det? Du gjorde det jo også sidste mandag, og børn skal have en varieret kost og masser af gode vitaminer og fibre.

Snyd dig til sund aftensmad

Og nej, det er da ikke sundt at servere burgere, pomfritter og pizza for sine børn dagen lang. Det er for den sags skyld heller ikke sundt for dig selv eller din partner. Kroppe har brug for energi for at trives, og der er ikke nogen god energi i den slags mad.

Men bare fordi aftensmaden skal være sund, så behøver den ikke at være besværlig eller at kræve en masse tid og energi af dig. Der er nemlig måder hvorpå du kan snyde dig til lækker, sund og hjemmelavet mad med friske og gode råvarer.

En måltidskasse vil revolutionere dit hjemmeliv

En måltidskasse kan være løsningen på alle dine problemer. Måltidskasser er en af mange mulige produkter inden for alternative løsninger på sund aftensmad, som inden for den seneste tid i dén grad er kommet på mode i de danske køkkener. 

På diverse hjemmesider kan du vælge mellem en række forskellige kasser, som kan komme til at udgøre fundamentet for din og din families aftensmad. Du kan for eksempel vælge et abonnement, hvor kasserne leveres et bestemt antal gange om ugen. Eller måske kan du bare bestille en enkelt kasse i ny og næ.

En måltidskasse kan give dig inspiration

Måltidskasser er fremragende til at spare tid på madlavning og spise sundt. Problemet med måltidskasserne er desværre bare, at de også er lidt dyre. Det kræver penge at få både gode råvarer og lækre opskrifter, og måske har I derhjemme ikke råd til at modtage en ny kasse hver dag.

Men det måltidskassen kan, er at få dig i gang og give dig inspiration. Med erfaring fra madlavningen med kassens indhold kan du nemt sammensætte lækre og sunde retter derhjemme, uden at skulle tænke for meget over det.

Find tips og tricks på nettet

Med erfaring fra måltidskassen i baghånden kan du også lede efter tricks til at optimere din madlavning og samtidig nedsætte dit forbrug. Flere sider på nettet rådgiver dig nemlig om, hvad du kan gøre, hvis du gerne vil lave nem og sund mad, men økonomien ikke rækker til en måltidskasse. Sådan en hjemmeside er Nem-aftensmad.nu. Her kan du finde tips og tricks til blandt andet at bruge rester, finde på nemme tilberedninger og ikke mindst at spare tid. Kombineret med den lejlighedsvise måltidskasse vil dette kunne revolutionere din tid i køkkenet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *