Sådan planlægger du et babyshower

Sådan planlægger du et babyshower

Hvis du har en veninde, eller et familiemedlem, som du gerne vil holde et babyshower for, så er det bare med at komme i gang. Alt efter hvad der skal ske til babyshoweret, så kan du gå i gang med at planlægge. Der kan være nogle ting, der er rigtig gode at planlægge inden. Du kan for eksempel tænke over, om babyshoweret skal være en overraskelse, eller om moderen sagtens kan være med ind over planlægningen. Hvis du gerne vil vide, hvad du skal planlægge til babyshoweret, eller mangler lidt inspiration, så vil vi give dig tre ideer, som du kan tage inspiration fra. Hvis du vil vide mere, så er du velkommen til at læse med herunder. 

Hvordan skal kønnet afsløres?

Ideen med et babyshower er jo, at man finder ud af, hvilket køn babyen er. Derfor kan det være sjovt at gøre noget kreativt ud af afsløringen. Nogle vælger at få bagt en kage med enten pink eller blå farve indeni, hvor pink betyder, at det bliver en pige, og blå en dreng. Nogle putter konfetti i enten pink eller blå i en ballon, der så skal sprænges for at afsløre kønnet. Tænk over, hvad der kunne være sjovt. 

Pynt 

Hvis du vil skabe en god stemning til babyshoweret, så kan det være meget hyggeligt at pynte op. Du kan finde en masse sød pynt, der passer perfekt til babyshoweret. Du kan for eksempel vælge pynt med babytema, så det bliver et perfekt babyshower. Du kan for eksempel gå på nettet og søge efter babyshower pynt. Her kan du finde et kæmpe udvalg af forskellig pynt. 

Mad og drikke

Gæsterne til babyshoweret skal også gerne forplejes. Derfor kan det være en god ide at bage en kage eller nogle muffins med babyshower tema. Ellers kan du også bare sørge for noget lækker mad til babyshoweret. Du kan også bestille noget mad udefra, hvis du ikke har tid til at lave noget selv. Køb også en masse sodavand og måske lidt alkoholfri vin, så alle kan få noget lækkert at drikke, også den gravide. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *