Sådan finder du den rette au pair til din familie

At finde den rette au pair til din familie kan være en vanskelig opgave. Du ønsker en person, der er ansvarlig, omsorgsfuld og vil tage sig af dine børn som deres egne. Og du ønsker også en person, der er kompatibel med din familie og vil føle sig som en del af hjemmet. På Aufini.com gør vi det nemt for dig at finde den perfekte au pair til din familie. Du kan angive, hvilken alder hun skal have, hvor hun skal komme fra, om hun skal have erfaring eller ej, og meget mere! På siden finder du et bredt udvalg af profiler at vælge imellem, så du kan finde den bedste au pair til dine behov.

Hvilke behov har du?

For at finde den rette er det vigtigt, at du undersøger, hvilke behov du selv har for hjælp, og hvilke præferencer du måtte have. Det er en spændende rejse, både for værtsfamilien, men sandelig også for au pairen, at tilbage sit liv i et godt stykke tid med en helt fremme og anderledes familie. Men alligevel så man kan også lære noget af hinanden. Din au pair lærer, hvordan vi lever i et skandinavisk land, og din au pair kan vise, hvordan de lever og spiser i han/hendes hjemland.

Du bør undersøge, om det er vigtigt for dig, om det er en kvinde eller mand. Vi lægger en skjul på, at størstedelen af de udvalgte au pairs på siden er af hunkøn.

Hvad med nationalitet? Betyder det noget om din au pair kommer fra Ungarn, eller fra filippinerne?. Hvis det har betydning, kan du i vores filter på Aufini.com via filteret vælge, hvilket land du foretrækker. Hertil kan du, også vælge, hvilken alder der er passende, om vedkommende har erfaring, og du kan se, hvilken løn au pairen forventer.

Så hvad venter du på? Find din rette au pair allerede i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *